DIROBENELU DIROBENELU |
|
| bancuri... | |
|
+18angelarusu lady-bird Sfinta Vineri bic Admin cornelia dolean Quartz storm Rouge Scufita Rosie deklaas cristinusa Alex sanziana Badea Neptuna Giulia 22 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: bancuri... Mier Apr 20, 2011 2:43 pm | |
| De ce belgienii isi pun antena Tv in beci? - Ca sa poata prinde Pays-Bas. ********************************************* Un belj intra intr-un magazin si cere vanzatorului un sul de hartie igienica, la care acesta-l intreaba: - Bleu sau alba ? beljul raspunde: - Bleu, ca se murdareste mai greu...
| |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: bancuri... Joi Mai 26, 2011 12:53 pm | |
| De ce nu e bine sa faci sex cu femeile peste 40 de ani ? -Daca sunt dedesupt , nu au aer . -Daca sunt deasupra , ametesc . -Daca sunt lateral nu vezi la televizor. ********************************************************* Doamne, tot ce-mi doresc pentru 2011 este un cont bancar gras si un corp subtirel. Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. Amin ********************************************************** Avantajele batrinetii: argint in par, aur in dinti, pietre la rinichi, zahar in sange, fier in articulatii si o sursa inepuizabila de gaze naturale. **********************************************************
| |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Sam Iul 16, 2011 9:03 pm | |
| Se duce unu curios la o ghicitoare care-i spune: Sotia dumitale va fi frumoasa, desteapta si bogata... - Minunat, dar ce fac cu actuala? **************************************************** Romania este locul unde portofelul coboara cu o statie inaintea ta. | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: bancuri... Lun Iul 25, 2011 6:33 pm | |
| | |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Mier Sept 28, 2011 10:46 am | |
| D-zeu a creat in primul rand barbatul, dupa aia a creat femeia, si cand a vazut ce a facut, a permis aparitia alcoolului...
Toata lumea trebuie sa creada in ceva. Eu cred ca o sa mai beau o bere! | |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Mier Noi 02, 2011 6:36 pm | |
| Generalul merge în vizită la un spital de campanie: - De ce suferi tinere? - Hemoroizi, să trăiți! - Cunoști tratamentul ? - Pensula cu albastru de metilen, să traiți! - Ai vreo dorință? - Mâncarea e puțină… - Scrie sergent: porție dublă și mai sățioasă! La alt pat: - De ce suferi tinere? - Hemoroizi, să trăiți! - Cunoști tratamentul ? - Pensula cu albastru de metilen, să traiți! - Ai vreo dorință? - Mi-e dor de acasă. - Scrie sergent: două săptămâni concediu în țară! Și tot așa urmează încă vreo câțiva pacienți, bolnavi de hemoroizi. Într-un colț al salonului stătea unul pricajit, vai de mama lu: - De ce suferi tinere? - Amigdalită, să trăiți! - Cunoști tratamentul ? - Pensula cu albastru de metilen, să traiți! - Ai vreo dorință? - Să ne mai dea o pensulă, că avem numai una! ************************************************************************************************ La ședința de partid pentru exersarea intelectului Mircea Geoană explică: - Să presupunem că dl. Ion Iliescu moare. Îl îngropăm, pe mormânt crește o floare, vine o vacă și o mănâncă, mai încolo trage o balegă, eu trec pe acolo și după ce, întâmplător, calc în ea, zic: Ioane, Ioane, ce ai fost și ce ai ajuns ! Năstase, tu poți să-mi dai un exemplu asemănător? - Da șefu’. Să presupunem că dumneavoastră muriți, vă înmormântăm, crește o floare pe mormânt, firește, vine o vacă și o mănâncă, mai încolo trage o balegă, eu întâmplător calc în ea și zic: vai, domnu’ Geoană, nu v-ați schimbat deloc! | |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Lun Dec 12, 2011 11:19 am | |
| banc belgian: Vrea un popa sa plece-n concediu si nu stie cum sa faca sa nu-i ia altu parohia... Il cheama pe paracliserul bisericii si-i spune: - vreau sa plec si eu in vacanta ca-s prea obosit si m-am gandit sa te las in locul meu. Acesta-i raspunde: parinte eu as accepta, dar nu stiu ce pedepse sa le dau oamenilor cand se vor spovedii... - Asta nu-i o problema, am un catastif cu pedepsele pentru fiecare fapta, e suficient sa te uiti in el si le dai pedepsele cuvenite. Zis si facut, pleaca popa-n vacanta si ramane paracliserul in locul lui. Vine-o muiere la spovedit si nevazand cine-i dupa gratiile spovedaniei spune: parinte, am gresit, mi s-a facut asa un dor de barbatu-meu si m-am culcat cu vecinu de alaturi. - hmmm, zice paracliserul, uitandu-se-n catastiful lasat de popa... asta-i greseala mare, trebuie sa umplii o caldare cu apa si sa dai roata bisericii de 10 ori... si tot asa vine una alta si omu le da pedepsele cuvenite... odata intra-n cabina o femeie care spune: - parinte am gresit, m-am lasat prada ispitei si i-am facut o placere orala lui Gheorghe... - hmmm se uita omu-n catastif, sex oral, oral, cauta, cauta si nu gaseste nimic, da perdeaua la o parte si-l vede pe pustanu care canta-n corul bisericii si pe care-l mai vedea ca trage cu urechea la spovedaniile parintelui si-l intreaba: - pustiule, ce da popa pentru un sex oral?... - pai, o ciocolata MARS, raspunde acesta... | |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Joi Dec 22, 2011 7:20 pm | |
| La sfârșitul serbării școlare de Crăciun vine Moșul cu sacul plin de daruri pentru copii. O fetiță se așează în poala lui, iar Moș Crăciun întreabă, ca de obicei:
- Și ce ți-ai dori tu de Crăciun?
Fetița se holbează la el cu gura deschisă de uimire, după care icnește uluită:
- Cum ? N-ai primit email-ul meu?!? *****
Scrisoare către Moș Crăciun:
Dragă Moș Crăciun , De trei ani îți cer un camion de pompieri ! Poate că anul asta o să găsești unul !!! Multumesc, Gigel
Dragă Gigel , Ca sa mă ierți că nici acum nu am un camion de pompieri , îți voi da foc la casă în timp ce dormi . Așa vei avea toate camioanele de pompieri pe care ți le dorești . Somn ușor , Moș Crăciun.
Vine Moș Crăciun la copiii somalezi. Toți erau slabi, de le ieșeau oasele prin piele.
· Dar voi de ce sunteți așa de slabi? întreabă Moș Crăciun.
· Știi, Moș Crăciun, zice un copil, noi nu prea mâncăm.
· Ei, se supără Moș Crăciun, dacă nu mâncați, nici jucării nu primiți. | |
| | | Alex Master
| Subiect: Re: bancuri... Lun Ian 02, 2012 8:25 pm | |
| -De ce va bateti copilul domnule -Mi-a spus ca sunt gras ca un porc -Si daca il bateti credeti ca slabit | |
| | | Alex Master
| | | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: bancuri... Mar Sept 25, 2012 12:54 pm | |
| banc scris de Sanziana:
Pentru iubitorii de pisici si fostii lucratori la guvern
Patru Pisici
Patru bărbați s-au lăudat despre cât de deștepte sunt pisicile lor. Primul om era inginer, al doilea era contabil, al treilea era chimist și al patrulea era angajat al guvernului. Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui: "T la pătrat, fă-ti jobul." T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat niște hârtie și pixul și a trasat imediat un cerc, un pătrat, și un triunghi. Toată lumea a convenit că a fost destul de deștept. Dar contabilul a spus că pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat și pisica lui și a zis: "Foaie de calcul, fă-ti jobul." Foaie de calcul s-a dus la bucătărie și s-a întors cu o duzină de prăjituri. Ea le-a împărțit în 4 grămezi egale de cîte 3 prăjituri. Toată lumea a convenit că a fost bună. Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face și mai mult. El a chemat și pisica lui și a zis: "Măsura, fă-ti jobul." Măsura s-a trezit, a mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 10 uncii din dulap și a turnat în sticlă exact 8 uncii fără sa verse o picătură. Toată lumea a convenit că a fost destul de bine.
Apoi cei trei oameni s-au întors spre angajatul guvernului și au spus: "Ce poate face pisica ta?" Angajatul guvernului a chemat pisica lui și a spus, "Pauza de cafea, fă-ti jobul." Pauza de cafea sări în picioare ....... mâncă toate prăjiturile, bău laptele ........ se căcă pe hârtie ....... regulă celelalte trei pisici ....... apoi pretinse că ultima activitate l-a rănit la spate. A întocmit un raport pentru condițiile nesigure de muncă ....... a cerut despăgubiri acordate lucrătorilor, apoi plecă acasă pentru tot restul zilei, în concediu medical
Iată de ce toată lumea vrea să lucreze pentru GUVERN
_________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bancuri... | |
| |
| | | | bancuri... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|