storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6261 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile Mier Dec 19, 2007 11:26 am | |
| da, draguta treaba chiar am primit pe mail o prezentare pps (pacat ca habar nu am daca as putea s-o pun pe forum) cu ceea ce-si doresc femeile; prima faza: ce cred barbatii - papusele, masini roz, diverse jucarioare cu inimioare, bla bla bla... apoi adevarul femeilor: barbati super sexy ca sa nu generalizam mereu, domnilor ce cadou veti oferi partenerei de Craciun? | |
|
Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7057 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile Mier Dec 19, 2007 2:09 pm | |
| - storm a scris:
- da, draguta treaba
chiar am primit pe mail o prezentare pps (pacat ca habar nu am daca as putea s-o pun pe forum) cu ceea ce-si doresc femeile; prima faza: ce cred barbatii - papusele, masini roz, diverse jucarioare cu inimioare, bla bla bla... apoi adevarul femeilor: barbati super sexy
ca sa nu generalizam mereu, domnilor ce cadou veti oferi partenerei de Craciun? trebuie incarcata pe un server si apoi facut link in forum (daca nu stii, e misto si merita s-o vedem si noi trimite-o capitanului pe mail si o rezolva el hmmm barbati super sexy mda m-am prins ca astia din poza: cat despre cadou: un cec cadou vorba de mai sus... | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7462 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile Dum Dec 23, 2007 9:22 pm | |
| - storm a scris:
- da, draguta treaba
chiar am primit pe mail o prezentare pps (pacat ca habar nu am daca as putea s-o pun pe forum) cu ceea ce-si doresc femeile; prima faza: ce cred barbatii - papusele, masini roz, diverse jucarioare cu inimioare, bla bla bla... apoi adevarul femeilor: barbati super sexy
ca sa nu generalizam mereu, domnilor ce cadou veti oferi partenerei de Craciun? asta-i prezentarea cu pricina: Ce_sidorescfemeile.pps Concluzia: o trageti singuri da baietii lu' Alex is mai sexy | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile | |
| |
|