| INFORMATIE IMPORTANTA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: INFORMATIE IMPORTANTA Sam Sept 15, 2007 6:48 pm | |
| Pentru toti membrii DIROBENELU trebuie stiut ca atunci cand se pot intalnii probleme de orice natura in legatura cu buna desfasurare sau functionare a sitului, puteti trimite un mail la admin sau moderatori semnalind aceste inconveniente, la adresele: captain@dirobenelu.com sau CORA@dirobenelu.com sanziana@dirobenelu.com iar semnalarea dvs va fi rezolvata in cel mai scurt timp.
Ultima editare efectuata de catre in Mier Noi 14, 2007 8:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
LEX Junior
Numarul mesajelor : 79 Localisation : pe Terra Emploi : in lumea ideilor Loisirs : cunoasterea Reputatie : 0 Puncte : 6321 Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Dum Sept 16, 2007 6:25 am | |
| - Admin a scris:
- Pentru toti membrii DIROBENELU trebuie stiut ca atunci cand se pot intalnii probleme de orice natura in legatura cu buna desfasurare sau functionare a sitului, puteti trimite un mail la admin sau moderatori semnalind aceste inconveniente, la adresele:
captain@dirobenelu.com sau CORA@dirobenelu.com sanziana@dirobenelu.com iar semnalarea dvs va fi rezolvata in cel mai scurt timp. multumim frumos, Admin | |
|
| |
Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Dum Sept 16, 2007 4:37 pm | |
| Admin! Foarte important de stiut ;) | |
|
| |
mishulyna Junior
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 62 Reputatie : 0 Puncte : 6539 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Mar Mai 12, 2009 1:00 am | |
| Io-s mai directa si nu umblu cu ascunzisuri: de ce nu-i trecut si bucovineanul la sondajul de opinie Capitane???? | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| |
| |
mishulyna Junior
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 62 Reputatie : 0 Puncte : 6539 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Mar Mai 12, 2009 5:25 pm | |
| - Admin a scris:
- mishulyna a scris:
- Io-s mai directa si nu umblu cu ascunzisuri: de ce nu-i trecut si bucovineanul la sondajul de opinie Capitane????
pentru ca nu mi-a atras nimeni atentia... Na ca deja am sfeclit-o... As avea doo întrebari referitor la sondajul de opinie: - daca iese pe primul loc Ardeleanul si pe ultimul, Moldoveanul (contrariul m-ar uimi peste masura!), asta înseamna în mod automat ca ardelenii sunt TOTI oameni de nota 10 si TOTI moldovenii corijenti? Ca am cunoscut si moldoveni de treaba si ardeleni lipsiti de caracter (multumesc pe-aceasta cale înca o data distinsei ISIS, ale carei previziuni astrologice de-acum 2 ani s-au îndeplinit întocmai!)... - daca o persoana ai carei parinti sunt, sa spunem... ambii banateni, se naste (sa presupunem) la Constanta, aceasta persoana este banatean sau dobrogean? Mai dificil cu blondele, stiu, scheme, desene si alte alea... | |
|
| |
Admin Master
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Mar Mai 12, 2009 9:03 pm | |
| Dupa cum am mai spus odata, cand am facut articolul acesta, am copiat de la ProTv clipurile video cu personajele respective din diferite colturi ale României si sincer erau foarte frumoase, dar din pacate ProTvul a mutat in arhiva clipurile respective, iar eu am ramas cu paginile goale. A ramas doar sondajul facut cu acea ocazie, care vad se scoate de la naftalina si devine subiect de discutie. Asta nu e rau si chiar este un subiect bun de barfa, dar atunci hai sa refacem sondajul, sa fie complet, dupa cum sa reprosat si sa-i dam bice. Pentru ca sa nu creada ardelenii ca trisem, uite le oferim Diploma locului intai: Cine reface sondajul? | |
|
| |
mishulyna Junior
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA Joi Mai 14, 2009 10:11 pm | |
| Aha! M-am lamurit, eu sunt de vina c-am lipsit de la lectie... Daca a câstigat Ardeleanul primul loc tot e bine. Nu cred însa ca-i prea buna ideea PROTv, sunt oameni si oameni si între ardeleni, si-ntre români în general, oricât de paradoxal poate parea asta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATIE IMPORTANTA | |
| |
|
| |
| INFORMATIE IMPORTANTA | |
|