Magdalena
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 0 Puncte : 5213 Data de inscriere : 18/08/2010
| Subiect: informatie despre doctori si asistente medicale din Olanda Mier Aug 18, 2010 10:52 am | |
| Buna ziua, Caut doctori si asistente medicale care lucreaza in Olanda pentru mai multe informatie si procedura parcursa.
Va multumesc,
Magdalena | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: informatie despre doctori si asistente medicale din Olanda Mier Aug 18, 2010 7:31 pm | |
| Prima conditie este sa stii limba olandeza. Apoi daca ai noroc, iti poti gasi post, deoarece este mare nevoie de personal medical. Unii doctori au 3000 de pacienti si nu fac fata. Problema este ca inainte ori trebuia sa mai faci 2 ani de Medicina si apoi sa lucrezi stagiar, ori lucrai de la inceput, dar pe post de asistent , nu de doctor. Nu mai stiu exact cum este acum, eu sunt de 25 de ani in Olanda, s-au mai schimbat regulile, am insa o prietena, care a lucrat aproape imediat cum a venit ca asistenta. Este insa dificil, desi au nevoie de oameni, nu angajeaza inca romani, deci este un cerc vicios. Succes! | |
|