DIROBENELU DIROBENELU |
|
| despre ce? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: despre ce? Lun Noi 27, 2006 3:13 pm | |
| In aceasta arta a comunicarii, cate o data lipsesc subiectele. Si raman doar reactiile la un subiect de mult deraiat. Sau subiectele exista, dar nu stim cum sa le punem in cuvinte, nici macar electronice. Despre ce dorim noi sa discuta aici, ceea ce nu putem discuta acasa, la servici, etc? | |
| | | Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: despre timp Mier Noi 29, 2006 11:04 pm | |
| Intrebari -Nichita Stanescu
Traim un prezent pur? A trai inseamna timp? Timpul este tot ceea ce nu intelegem? Timpul este tot ceea ce ..nu suntem noi? Exista timp acolo unde nu este nimic altceva? Timpul este fara sa fie?... Timpul este Insusi Dumnezeu? Inima mea bate in timp? Sunetele,mirosurile,pipaitul,gustul,vederea...sunt chipuri ale timpului? Timpul este legat de lucruri? Timpul este legat de cuvinte?... Gandurile sunt timp? Timpul este Insusi Dumnezeu? A fi....inseamna timp? A avea...inseamna timp? Ceasurile sunt bisericile noastre de mana sau de buzunar, de perete... Ne rugam luand cunostinta de bataia lor inscrisa pe cadrane.... | |
| | | Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: despre timp Mier Noi 29, 2006 11:06 pm | |
| Timp ucis -Catalin Lata
Am ucis timpul. Povara uciderii, Doamne,-mi port greu Caci timpul acesta fusese al meu.... | |
| | | Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: despre ce? Mier Noi 29, 2006 11:34 pm | |
| - Badea a scris:
- Timp ucis -Catalin Lata
Am ucis timpul. Povara uciderii, Doamne,-mi port greu Caci timpul acesta fusese al meu.... ....si o dedicatie pentru iubitorii de muzica buna: Sign of the Times | |
| | | Badea Senior
| Subiect: Re: despre ce? Mier Noi 29, 2006 11:50 pm | |
| nu ca nu sunt iubitor de muzica 'buna', dar daca eu postam ceva despre 'moarte', tu ce melodie postai? | |
| | | carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: tribut timpului inapoi - Horatiu Aurelian Joi Noi 30, 2006 12:20 am | |
| tribut timpului înapoi
mereu mă voi întoarce aici când, ostenit de viață voi căuta visul pe unde l-am pierdut, pe unde a rămas, de unde am plecat și voi cere tribut timpului înapoi.
mereu voi căuta urma pasului meu în nisip ce nu s-a șters de vânturi, nici valuri și voi cere tribut timpului înapoi.
clipă ce treci, clipă ce vii clipă ce mori și mă pierzi vei învia odată cu mine când voi cere tribut timpului înapoi.
când voi cere tribut timpului înapoi unde voi fi? poate-ntr-o zare de foc și de-amintire, undeva uitat, așteptând timpul să mă dezrobească, plătindu-și tributul.
zare de foc, să ceri pentru mine tribut timpului înapoi. | |
| | | carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: despre ce? Joi Noi 30, 2006 12:27 am | |
| Murim...ca maine -M. Isanos
E-asa de trist să cugeti ca-ntr-o zi, poate chiar maine, pomii de pe-alee acolo unde-i vezi or să mai stee voiosi, in vreme ce vom putrezi.
Atata soare, Doamne,-atata soare o să mai fie-n lume dupa noi; cortegii de-anotimpuri si de ploi, cu par din care siruie racoare...
Si iarba asta o să mai rasara, iar luna tot asa o să se plece, mirata, peste apa care trece- noi singuri n-o să fim a doua oara.
Si-mi pare-asa ciudat ca se mai poate gasi atata vreme pentru ura, cand viata e de-abia o picatura intre minutu-acesta care bate
si celalalt - si-mi pare nenteles si trist ca nu privim la cer mai des, ca nu culegem flori si nu zambim, noi, care-asa de repede murim.... | |
| | | Neptuna Expert
| Subiect: Re: despre ce? Joi Noi 30, 2006 8:21 am | |
| Poftim: Death and Taxes, baby | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: despre ce? | |
| |
| | | | despre ce? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |