Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Superstitii Mar Mar 27, 2007 7:25 am | |
| A innebunit lupul…07.07.2007Sâmbăta norocoasă peste ocean !
"Ca să vezi ce poate face superstiția ! Agențiile de presă anunță cu tam-tam o nouă „modă” pentru căsătorii. Data de sâmbătă 07.07.2007! Unde ? La americani. Dar când se vor dezmetici și ai noștri - să te ții ! – deși, înclin să cred că deja unii s-au gândit, dar cum nu avem darul american al publicității și popularizării, nu de noi, românii, vor vui agențiile de presă.Ia să vedem ce se-ntâmplă pe acolo ? Păi, gata ! Nu mai sunt rezervări pentru această dată. Nici la biserici, nici la localuri, cam pe nicăieri. Și de ce vor neapărat să se căsătorească atunci ? Cum, de ce ? Pentru că ei cred că suita de cifre 7 le va aduce noroc. Unde mai pui că ziua respectivă cade într-o sâmbătă, norocoasă, zic ei. Cred și eu, vor avea timp să se trezească ! Alte motive ar fi că soții nu vor mai putea pretexta că au uitat ziua de aniversare a căsătoriei. Cine nu poate ține minte 07.07.2007 ?! Lanțurile hoteliere nu se lasă nici ele mai prejos : oferă tarife speciale și „norocoase”. Și prețurile sunt adaptate: costuri între 777 dolari și 7707. Unele nunți vor fi deosebite; nu numai că data va fi una specială, ci și mesele vor fi de 7 persoane, vor fi 7 domnișoare de onoare, 7 flori în buchete ș.a.m.d. Probabil că vor viziona „7 mirese pentru 7 frați”, urmând ca, mai apoi, să vadă și... „7 păcate”. Cine poate ști ce ne rezervă superstițiile ?!"
Sursa: www.superstitii.ro Voi credeti in superstitii .... americanii cred cu siguranta! Nici macar al 13-lea etaj nu-l au | |
|