DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU
 
PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri


Numarul mesajelor : 615
Varsta : 117
Reputatie : 0
Puncte : 6589
Data de inscriere : 25/11/2006

sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate Empty
MesajSubiect: sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate   sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate Icon_minitimeVin Feb 09, 2007 2:22 am




Sfaturi legate de prajituri, de la bunica...;)





  • Inainte de a trece la treaba, cititi retetele de prajituri cu atentie. Reusita lor cere respectarea tuturor amanuntelor.




  • Puneti-va la indemana ingredientele de care aveti nevoie, tavile si cantarul de bucatarie.




  • Daca aveti cuptoare cu termostat, respectati temperaturile indicate.




  • Ingredientele trebuie masurate precis, nu apreciate din ochi.




  • Untul si ouale trebuie sa aiba temperatura camerei (daca nu exista alte prescriptii).




  • Faina trebuie sa fie bine uscata.




  • Un amestec de unt si de zahar este finalizat atunci cand isi dubleaza volumul si cristalele de zahar se dizolva complet.




  • Nu exagerati cu amestecul. Aluatul risca sa iasa prea dur.




  • Nu deschideti usa cuptorului decat dupa ce s-a scurs 2/3 din timpul de coacere.




  • Prajiturile cu fructe trebuie lasate sa se raceasca in forme, altfel se rup.




  • Prajiturile cu fructe rezista multa vreme. Invelite in 2-3 straturi de folie de plastic sau celofan, pot fi tinute la congelator vreme de doua luni.




  • Ouale sunt cele mai importante ingrediente pentru blaturile de tort (biscuit). Folositi numai oua foarte proaspete.




  • Introducerea zaharului in albusuri si galbenusuri trebuie facuta treptat. Amestecul trebuie facut cu o lingura cu coada lunga, care sa ajunga la fundul vasului, pentru a integra toate ingredientele in compozitie. Partea de la fund trebuie scoasa la suprafata.




  • Folositi numai linguri uscate.




  • Aluatul care se coace inainte de a fi umplut trebuie acoperit cu o hartie de pergament, peste care se presara orez, boabe de fasole sau alune. Se impiedica astfel aparitia de basici.

  • Sus In jos
    Allexandra
    Bleu
    Bleu
    Allexandra


    feminin
    Numarul mesajelor : 34
    Varsta : 54
    Localisation : Zuid Holland in de buurt van Leiden
    Emploi : BeetjeChique
    Reputatie : 0
    Puncte : 4521
    Data de inscriere : 13/08/2012

    sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate Empty
    MesajSubiect: Re: sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate   sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 9:40 pm

    Nu puneti ouale de-a valma .Spargeti-le separat , unul cate unul intr-un castronel si dupa ce va asigurati ca oul este bun il puneti impreuna cu celelalte ingrediente. Altfel riscati sa adaugati un ou stricat si aruncati toata compozitia.
    Sus In jos
    http://www.beetjechique.nl
     
    sfaturi legate de prajituri!... de la bunica furate
    Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Sfaturi Pt Gospodine
    » Sfaturi pentru 2007
    » 10 sfaturi pentru o memorie de elefant
    » inchiderea statutului de independent....sfaturi si posibilitati
    » Sfaturi IT utile - Aplicatii - Drivere - Suport

    Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    DIROBENELU :: RESTAURATIE-
    Mergi direct la:  
    |
    creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente