Subiect: Re: O poveste-n toamna vieții, versuri Constantin Gavrilescu Lun Oct 01, 2012 1:28 am
Gavi... a scris:
Printre frunze se strecoară adieri de vânt ușoare, e semnal că toamna iară ne aduce-o-mbrățisare. Sărutări și crizanteme pentru tine Jenifer.
Toamna maiestos pășește, și îmbracă-n sărbătoare tot Pământul ce-l iubește, ca să strălucească-n soare. Mulțumesc Gavi pentru sensibilul și frumosul tău gest.
Subiect: Re: O poveste-n toamna vieții, versuri Constantin Gavrilescu Mier Oct 10, 2012 7:08 pm
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Printre frunze se strecoară adieri de vânt ușoare, e semnal că toamna iară ne aduce-o-mbrățisare. Sărutări și crizanteme pentru tine Jenifer.
Toamna maiestos pășește, și îmbracă-n sărbătoare tot Pământul ce-l iubește, ca să strălucească-n soare. Mulțumesc Gavi pentru sensibilul și frumosul tău gest.
Mulțumesc Jenifer pentru această toamnă minunată. Vor fi zile mai ploioase iar căldură, doar o țâră, vom privi pe geam din case cum priveam odinioară... nu vin eu, dar vine toamna pe cărare-o să privesc, cum din yare vine doamna la-ntâlnire s-o iubesc. Gavi...
Subiect: Re: O poveste-n toamna vieții, versuri Constantin Gavrilescu Joi Oct 11, 2012 12:34 am
Gavi... a scris:
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Mulțumesc Jenifer pentru această toamnă minunată. Vor fi zile mai ploioase iar căldură, doar o țâră, vom privi pe geam din case cum priveam odinioară... nu vin eu, dar vine toamna pe cărare-o să privesc, cum din yare vine doamna la-ntâlnire s-o iubesc. Gavi...
Până Toamna iar va plânge haide astăzi la plimbare, cerul strălucește-n soare, și discret norii respinge.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: O poveste-n toamna vieții, versuri Constantin Gavrilescu
O poveste-n toamna vieții, versuri Constantin Gavrilescu