Subiect: Poveste de iubire, versuri Constantin Gavrilescu Joi Sept 13, 2012 12:20 pm
Din nou cu ochii-ți sorb privirea ce se reflectă în privirea mea, albastrul ochilor senin ca marea îmi umple sufletul, simțind iubirea ta.
Și-n clipele ce tainic ochii tăi inundă, sufletul meu cu jarul dorului aprins, îmi plec spre tine gura-mi ce-i flănmândă, și de mirajul dragostei mă las cuprins.
De vină-i numai soarta ce a vrut ca să cunosc fiorii dulcei agonii, ce m-a cuprins cu primul tău sărut iar de atunci mereu te-aștept să vi.
În nopțile de vis cu Lună plină când stele mii pe boltă strălucesc, te-aștept sub liliacul din grădină să-ți spun din nou cât te iubesc.
Si-n noapte-am să-ți surprind privirea ce candid se reflecta în privirea mea, albastrul ochilor senin ca marea pecete-n inimă-o să pună, mereu cu gingășia sa. (Constantin Gavrilescu – 9 septembrie 2012)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Dum Noi 04, 2012 1:31 pm, editata de 1 ori
Subiect: Re: Poveste de iubire, versuri Constantin Gavrilescu Joi Sept 13, 2012 1:40 pm
Ce poveste de iubire, ce superba realizare, minunat Jenifer, sa ne traiesti. O poveste de iubire spusa-n toamna de viata, va trezi la implinire primavara-n dimineata. Gavi... 13.09.2012.
Subiect: Re: Poveste de iubire, versuri Constantin Gavrilescu Joi Sept 13, 2012 1:49 pm
Gavi... a scris:
Ce poveste de iubire, ce superba realizare, minunat Jenifer, sa ne traiesti. O poveste de iubire spusa-n toamna de viata, va trezi la implinire primavara-n dimineata. Gavi... 13.09.2012.
Mulțumesc Gavi. Tu să ne trăiești, ca să ne încânți în continuare cu frumoasele tale versuri.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Poveste de iubire, versuri Constantin Gavrilescu