Subiect: Re: Sus pe val, versuri Constantin Gavrilescu Lun Aug 06, 2012 10:54 pm
L-am vizionat și aici, mi-a plăcut la fel de mult, sărutări și flori După cer, aș vrea doar Luna Și încă-o stea dacă-o să vrea, Să ne lumineze-ntruna A ta dragoste, și-a mea. Gavi...
Subiect: Re: Sus pe val, versuri Constantin Gavrilescu Lun Aug 06, 2012 11:40 pm
Gavi... a scris:
L-am vizionat și aici, mi-a plăcut la fel de mult, sărutări și flori După cer, aș vrea doar Luna Și încă-o stea dacă-o să vrea, Să ne lumineze-ntruna A ta dragoste, și-a mea. Gavi...
Mă bucur. Strofa asta sună a declarație. Cui i-o faci?
Subiect: Re: Sus pe val, versuri Constantin Gavrilescu Mar Iul 02, 2013 9:25 am
Și cum vara a sosit... valul mării e iubit. Un clip superb, mulțumesc Jenifer. Dinspre mare vine valul mă întâmpină-n privire, fericit se sparge-n țărmul ce-mi va dărui iubire.
Subiect: Re: Sus pe val, versuri Constantin Gavrilescu Mar Iul 02, 2013 10:36 pm
Gavi... a scris:
Și cum vara a sosit... valul mării e iubit. Un clip superb, mulțumesc Jenifer. Dinspre mare vine valul mă întâmpină-n privire, fericit se sparge-n țărmul ce-mi va dărui iubire.
Te vei întâlni cu marea anul ăsta în c**ând, dar îi vei simți răcoarea la Sulina defilând.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Sus pe val, versuri Constantin Gavrilescu