| TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
|
+33micaela69 vivia30 purelove Bed_eyes22 MihaiStancu oanaoana silviucristi storm madalinutza ana_43 Quartz doruta67 lady_sov lauram81 Rouge LEX anda flory_01 TzH2O Giulia cora mareea Alessia105 deklaas red mask MICA Badea Mico Sfinta Vineri carmen Admin sanziana Neptuna 37 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
LEX Junior
Numarul mesajelor : 79 Localisation : pe Terra Emploi : in lumea ideilor Loisirs : cunoasterea Reputatie : 0 Puncte : 6321 Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Lun Aug 20, 2007 11:01 pm | |
| - Rouge a scris:
- Eu (inca) mai sper ca viitorul meu sa nu fie asa "semnificativ" ca si tacerea care s-a lasat!
Mai sinteti pe aici?! ;) draga Rouge, eu nu ma ocup cu ghicitul ci cu astro. o astrograma este o fotografie a programului de viata a unui individ. astrele predispun, omul dispune. pt. a putea face o astrograma trebuie: data, locul, ora nasterii. odata coordonatele schimbate, de ex. in cazul emigrarii intr-o alta tara, Destinul poate si el sa fie schimbat, modificat intr-o mai mica sau mai mare masura asta pt. ca exista o legatura subtila indestructibila intre locul nasterii si individ. numai bine! | |
|
| |
Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Lun Aug 20, 2007 11:12 pm | |
| - LEX a scris:
- exista o legatura subtila indestructibila intre locul nasterii si individ. numai bine!
asta poti s-o zici de 3 ori!!!! stiam eu de ce acasa mi-a fost cel mai bine pe lume si Lex nu credeam ca te ocupi cu "ghicitul" - in nici un caz; cum nu cred asta nici despre Isis; de aceea spuneam inca de la inceput ca va felicit; cred ca este vorba despre o alta forma de cunoastere | |
|
| |
Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Dum Sept 16, 2007 5:10 pm | |
| - Rouge a scris:
- Cum consider ca talentul de a vedea dincolo, de a patrunde intr-o lume a spiritului este un dar, o binecuvantare, vreau s-o felicit pe ISIS pentru aceasta; ca si pe LEX de altfel
Am si eu o intrebare legata de viata prin strainataturi. asadar, as dori sa aflu daca familia noastra isi poate gasi un rost aici? intreb asta nu pentru ca nu vrem sa luptam in continuare, ci privind putin peste umar la ceea ce ne-am dorit, la (ne)realizari, la nevoia de stabilitate...nu prea au iesit lucrurile la socoteala; si pentru ca de multe ori mi-am pus intrebarea daca e cazul sa continuam aici... recunosc totusi ca acum incepe sa se arate o luminita, dar as vrea sa stiu daca intr-adevar e ceva de viitor
date: 1 Martie 1974, ora 6 dimineata merci anticipat! mai este cineva pe aici? :roll: ISIS intoarce-te!!! | |
|
| |
lady_sov
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 34 Reputatie : 0 Puncte : 6209 Data de inscriere : 23/11/2007
| Subiect: buna:) Vin Noi 23, 2007 3:12 pm | |
| nicolae carmen-elena
> 14/12/1989
> Domeniul consultatiei: sentimental
> ce se va intampla in viitorul apropiat? pe plan sentimental... | |
|
| |
doruta67
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 57 Reputatie : 0 Puncte : 6209 Data de inscriere : 23/11/2007
| Subiect: ghicitul in tarot Vin Noi 23, 2007 7:05 pm | |
| - ISIS a scris:
ISIS, Va prezice viitorul cu TAROTUL EGIPTEAN
Osiris- Binefacatorul, Isis – Dragostea Eterna, Thot- Zeul Stiintei si Intelepciunii, Râ- Esenta Cosmosului, Imhotep-Arhitectul primei piramide, Horus - Protectorul …Mitologia Egiptului Antic este incarcata de simboluri, fiind la originea tarotului insusi si al astrologiei moderne.
Draga Isis, inatamplator am gasit acest forum si vreau sa iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau la intrebarea mea:
Numele meu este Mihaela Doruta, sunt nascuta la 02.06.1967 Domeniul intrebarii mele este cel sentimental. Iata intrebarea: Acum 6 luni am cunoscut un barbat stabilit in America. Vreau sa stiu daca avem un viitor impreuna.
Multumesc frumos si tot binele din lume.
Tarotul egiptean este o arta divinatorie in care rezolvarea problemelor se obtine prin consultarea cartilor de tarot.
ISIS va raspunde la intrebarile dvs sentimentale, profesionale, financiare si de sanatate.
Pentru o consultatie gratuita cu ISIS va rugam sa adresati pe Forum urmatoarele date:
> Prenumele
> Data , luna si anul nasterii
> Domeniul consultatiei : alegeti un singur domeniu printre cele patru mentionate : sentimental / profesional/ finannciar / sanatate
> O singura intrebare; foarte specifica, evitati intrebarile generale
> ISIS va raspunde dupa consultarea cartilor direct pe Forum
Ps. Daca considerati ca informatiile pe care trebuie sa le dati sunt confidentiale trimiteti un PM cu acestea. Inainte de-a trimite un PM, va rog cereti-mi acordul pe Forum. Raspunsul va fi publicat pe Forum*
*Numai pentru cazuri speciale/delicate raspuns in PM | |
|
| |
Quartz Bleu
Numarul mesajelor : 36 Reputatie : 0 Puncte : 6223 Data de inscriere : 09/11/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Noi 23, 2007 7:07 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 10, 2007 5:04 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
ana_43
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 60 Reputatie : 0 Puncte : 6206 Data de inscriere : 26/11/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Noi 30, 2007 6:38 am | |
| draga isis ,sunt profund nefericita ,te rog sa-mi spui daca imi gasesc pacea mintii si a sufletului ca nu stiu ce sa mai fac.ce sa fac sa fiu sanatoasa? | |
|
| |
ana_43
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 60 Reputatie : 0 Puncte : 6206 Data de inscriere : 26/11/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Noi 30, 2007 6:39 am | |
| sunt nascuta in 23 ianuarie 1964.multumesc | |
|
| |
madalinutza
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 41 Reputatie : 0 Puncte : 6200 Data de inscriere : 02/12/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Dum Dec 02, 2007 3:46 pm | |
| - ISIS a scris:
ISIS, Va prezice viitorul cu TAROTUL EGIPTEAN
Osiris- Binefacatorul, Isis – Dragostea Eterna, Thot- Zeul Stiintei si Intelepciunii, Râ- Esenta Cosmosului, Imhotep-Arhitectul primei piramide, Horus - Protectorul …Mitologia Egiptului Antic este incarcata de simboluri, fiind la originea tarotului insusi si al astrologiei moderne.
Tarotul egiptean este o arta divinatorie in care rezolvarea problemelor se obtine prin consultarea cartilor de tarot.
ISIS va raspunde la intrebarile dvs sentimentale, profesionale, financiare si de sanatate.
Pentru o consultatie gratuita cu ISIS va rugam sa adresati pe Forum urmatoarele date:
> Prenumele
> Data , luna si anul nasterii
> Domeniul consultatiei : alegeti un singur domeniu printre cele patru mentionate : sentimental / profesional/ finannciar / sanatate
> O singura intrebare; foarte specifica, evitati intrebarile generale
> ISIS va raspunde dupa consultarea cartilor direct pe Forum
Ps. Daca considerati ca informatiile pe care trebuie sa le dati sunt confidentiale trimiteti un PM cu acestea. Inainte de-a trimite un PM, va rog cereti-mi acordul pe Forum. Raspunsul va fi publicat pe Forum*
*Numai pentru cazuri speciale/delicate raspuns in PM draga Isis, sunt nascuta in 13.07.1983 si sunt indragostita de un baiat nascut pe data de 20.07.1983 eu romanca...el italian...il voi revedea la sfarsitul lunii decembrie..avem vreun viitor?nu stiu ce sa cred despre relatia noastra:( | |
|
| |
storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6256 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Dec 07, 2007 12:19 pm | |
| Buna ISIS si bine ai revenit! eu am o intrebare tare concreta, dar nu stiu daca ai putea sa-mi dai un raspuns..... exista vreo sansa pentru un copil in viitor? Multumesc.. pentru orice raspuns (datele mele le-am trimis pe PM) | |
|
| |
storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6256 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Lun Dec 10, 2007 1:37 pm | |
| | |
|
| |
silviucristi
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Reputatie : 0 Puncte : 6190 Data de inscriere : 12/12/2007
| Subiect: multumiri anticipate ! Mier Dec 12, 2007 5:00 pm | |
| Ma numesc Silviu shi cele 6 numere vor fi 13,19 ,22,27,16,18 16.05.1989 domeniul consultatziei vreau sa fie sentimental .....am iubit vreo data numai o fata ....?
Ultima editare efectuata de catre in Mier Dec 12, 2007 5:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
silviucristi
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Reputatie : 0 Puncte : 6190 Data de inscriere : 12/12/2007
| Subiect: multzumiri anticipate! Mier Dec 12, 2007 5:08 pm | |
| imi cer scz dar simt ca ar trebui sa mai pun o intrebare oare tu imi potzi raspunde...? ma numesc silviu din nou aceleashi 6 numere 16 13 22 27 18 9 nu am shtiut sa aleg domeniul din care face parte fiindca nu este nici unul din cele prezente .intrebarea care ma macina de f mult timp este legata de dorintza de a afla ce am fost intr-o viatza anterioara ....imi potzi spune asta ??? sincere multumiri shi multzi pupici 16.05.1989 | |
|
| |
silviucristi
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Dec 12, 2007 10:04 pm | |
| Draga isis itzi multzumesc f mult pt ca mi-ai raspuns ...totushi ma preocupa trecutul fiindca in el se reflecta viitorul shi nu numai ..sunt f curios am anumite pasiuni greu de explicat shi putzin probabil sunt moshtenite shi ash fi vrut sa aflu asta insa daca nu se poate itzi multzumesc oricum pt efort ...:* | |
|
| |
storm Senior
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Joi Ian 10, 2008 12:19 pm | |
| LA MULTI ANI ISIS si numai preziceri de bine in noul an! ;)
ai putea te rog sa-mi spui ceva despre domeniul profesional? stagnare, evolutie?
Merci mult! | |
|
| |
oanaoana
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6161 Data de inscriere : 10/01/2008
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Joi Ian 10, 2008 6:55 pm | |
| Draga Isis am doua intrebari concrete : 1.Sunt sanse in acest an sa devin mamica sau mai trebuie sa am rabdare? 2.Ce se intrevede din punct de vedere profesional pentru anul 2008? Oana, 19.04.1977 Multumesc anticipat | |
|
| |
MihaiStancu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6164 Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Dum Ian 13, 2008 10:57 am | |
| Draga Isis, Bine te-am gasit si multumiri anticipate. Numere: 1,3, 5,8,9,19 Data nasterii: 23.11.1972 Intrebare legata de domeniul profesional: Voi obtine un job stabil in acest an ? (si poate ceva indicii care sa ajute la gasirea acestuia un weekend placut tie si si tuturor de pe site | |
|
| |
storm Senior
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 1:50 pm | |
| - ISIS a scris:
- storm a scris:
- LA MULTI ANI ISIS si numai preziceri de bine in noul an! ;)
ai putea te rog sa-mi spui ceva despre domeniul profesional? stagnare, evolutie?
Merci mult! Draga Storm,
Astept numerele cum am precizat in anut, adica: 6 numere cuprinse intre 1-25 si o intrebare precisa despre domeniul ales (ex: schimb serviciul anul acesta? sau Imi mareste salariul anul acesta?) etc... Atentie: Numerele transmise se refera numai la intrebarea pusa.
ISIS 1, 3, 7, 12, 21, 24 Schimb actualul loc de munca si daca nu, exista o evolutie? (bani, consolidarea pozitiei, recunoastere) PS: nu am nici cea mai vaga idee cu ce as putea sa schimb actualul job, ca lipsesc prea multe din ecuatie o zi buna! (in fiecare zi) | |
|
| |
oanaoana
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6161 Data de inscriere : 10/01/2008
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 4:15 pm | |
| - ISIS a scris:
- oanaoana a scris:
- Draga Isis am doua intrebari concrete :
1.Sunt sanse in acest an sa devin mamica sau mai trebuie sa am rabdare? => am nevoie de 6 numere cuprinse intre 1-25
- Citat :
- 2.Ce se intrevede din punct de vedere profesional pentru anul 2008?
Oana, 19.04.1977 Multumesc anticipat => care este intrebarea? Ce vrei sa stii exact? Trimite-mi inca 6 numere gandindu-te la intrebarea pusa.
ISIS Pentru intrebarea 1 numerele sunt: 1, 3 , 6, 7, 13, 23 Iar pentru intrebarea a doua numerele sunt : 5, 7, 9, 10 , 15, 21 . Concret pentru a doua intrebare as dori sa stiu daca ( si cat de curand daca se poate ) voi obtine slujba dorita? Multumesc inca o data pentru efortul depus. | |
|
| |
storm Senior
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 22, 2008 5:44 pm | |
| - ISIS a scris:
Pentru moment nu vad o schimare rapida. Posibilitati ar fi, dar nu cred ca se vor concretiza. Cred ca va trebui sa-ti schimi atitudinea si sa fii mai activa, mai optimista. Am impresia ca nu vei schimba locul actul de munca. Chiar o sa ai o mare satisfactie. Vad o recunoastere a valorii muncii tale in munca actuala. ISIS Multumesc ISIS, chiar e o veste buna, pentru ca mi-as dori consolidarea pozitiei la actualul loc de munca. O sa-i dau inainte cu optimism! (aaaa plus ca intre timp lucram si la materializarea celeilalte vesti bune pe care mi-ai dat-o, cu bebe- ar fi extraordinar) Sanatae si impliniri si tie! | |
|
| |
Bed_eyes22
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 37 Localisation : Amsterdam Reputatie : 0 Puncte : 5647 Data de inscriere : 15/06/2009
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Lun Iun 15, 2009 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Bed_eyes22
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 37 Localisation : Amsterdam Reputatie : 0 Puncte : 5647 Data de inscriere : 15/06/2009
| Subiect: isis Joi Iun 18, 2009 6:39 pm | |
| Mai Isis imi mai dai si mie te rog raspunsu la intrebarea daca o sa am fetita cu mine sunt nascuta pe 09.07.1987 din Bucuresti sper ca te grabesti si u | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Iun 19, 2009 7:57 am | |
| Isis, Mai apelez si eu la tine: In iulie ar trebui sa dau un examen si daca as reusi, mi-as schimba slujba. Ce zici, sunt sanse de reusita, merita sa incerc sau nu? Examenul este dificil, dar nu se stie niciodata! Mersi anticipat! | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Iun 19, 2009 8:36 am | |
| Am omis sa dau numere: 3,12,17,7,15,16 | |
|
| |
Bed_eyes22
| Subiect: Multumesc Isis Vin Iun 19, 2009 9:24 am | |
| Te cosidera pritena mea Scumpa mea Isis ...este adevarat tot ce mi-ai spus si sunt o fire ambitioasa mi se spune mereu azi chiar trebuie sa ma intalnesc cu cineva pt a lucra pt persoana respectiva cat despre iubire sunt cu cineva care ma iubeste ....crede-ma ca in momentul in care am citit mesajul de la tine am avut lacrimi in ochii pt ca o iubesc si chiar aveam nevoie de un pic de imbarbatare ....dar totusi cine este acea persoana care ma va ajuta ? Este cel cu care sunt acum sau va fi altu ?! el e nascut pe 13.12.1970 poate imi poti spune ceva si depre el si se numeste Marnix te pop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
| |
|
| |
| TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
|