sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Sfanta Monastire Frasinei Sam Mar 28, 2009 12:44 am | |
| | |
|
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Sfanta Monastire Frasinei Sam Mar 28, 2009 12:55 pm | |
| Doamne ce peisaj frumos acolo unde e situata manastirea, cred ca cine merg ein vizita chiar se simte usurat si relaxat | |
|
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: Sfanta Monastire Frasinei Sam Mar 28, 2009 10:44 pm | |
| - angelarusu a scris:
- Doamne ce peisaj frumos acolo unde e situata manastirea, cred ca cine merg ein vizita chiar se simte usurat si relaxat
Da. Este situată în Comuna Muereasca, județul Vâlcea, ce se învecinează în partea de est cu comuna Bujoreni, la vest cu Băile Olănești, la sud cu comuna Vlădești și Băile Olănești iar la nord cu orașul Călimănești, având ca suprafață administrativ-teritorială 4288 ha. Gradul de seismicitate este de 7,5 º(D) pe scara Richter. Din punct de vedere al situării față de zonele și centrele industriale, comuna este situată la distanță mică față de municipiul Rm. Vâlcea, cca. 12 km. Comuna este formată din 8 sate situate de-a lungul unei artere principale de circulație DJ 658 Gura Văii - Muereasca - Mânăstirea Frăsînei. Localitatea administrativă - comuna Muereasca este alcătuită din satul de centru Muereasca (de Jos) și satele : Hotarele , Frâncești – Coasta, Pripoara-Grui, Muereasca de Sus , Găvănești, Andreești, Șuta. Principala arteră de circulație este drumul județean 658, asfaltat de la km 0 la km 6,2 iar diferența de 8 km până la Mânăstirea Frăsînei este îmbrăcat cu structură balastată fiind încadrat la drum de categoria a II a. Mânăstirea Frăsînei
| |
|
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Episcopia Ramnicului - România Sam Mar 28, 2009 11:36 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sfanta Monastire Frasinei | |
| |
|