| Ziua buna la dumneavoastra! | |
|
+4Sfinta Vineri Admin Neptuna gropitze85 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
gropitze85
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 39 Localisation : Bruxelles Reputatie : 0 Puncte : 6503 Data de inscriere : 06/02/2007
| Subiect: Ziua buna la dumneavoastra! Mar Feb 06, 2007 3:10 pm | |
| In urma intalnirii de sambata am auzit de acest forum si uite ca am aparut si eu pe aici. Chiar daca nu sunt prea activa imi place sa citesc ce se mai intampla. Oricum trebuie sa va spun ca am ramas placut impresionata de toti cei care au fost la Belladone si in cazul in care prezenta mea nu a fost suparatoare ( fiinda insa si una dintre cele mai scurte) mi-ar face placere sa ne revedem, poate intr-un numar mai mare si la fel de bine dispusi.
Pana atunci va urez toate cele bune...
Corina-Georgiana:D | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6576 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! Mar Feb 06, 2007 3:12 pm | |
| Bun venit Corina/Gropitzel, Eu nu am fost la belledona, dar cand am sa am posibilitatea sper sa va intalnesc. Distractie placuta la noi! | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7461 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! Mar Feb 06, 2007 3:59 pm | |
| - gropitze85 a scris:
- In urma intalnirii de sambata am auzit de acest forum si uite ca am aparut si eu pe aici. Chiar daca nu sunt prea activa imi place sa citesc ce se mai intampla. Oricum trebuie sa va spun ca am ramas placut impresionata de toti cei care au fost la Belladone si in cazul in care prezenta mea nu a fost suparatoare ( fiinda insa si una dintre cele mai scurte) mi-ar face placere sa ne revedem, poate intr-un numar mai mare si la fel de bine dispusi.
Pana atunci va urez toate cele bune...
Corina-Georgiana:D Trebuie sa recunosc ca prezenta voastra a fost una din cele placute, chiar si asa scurta, iar faptul ca ai dat curs invitatiei noastre de a venii pe ambele forumuri, este si mai important pt noi, deoarece putem comunica mai usor. Pina la urmatoarea intalnire careia trebuie sa-i stabilim data si locul de comun acord eu iti spun BINE AI VENIT | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6590 Data de inscriere : 25/11/2006
| |
| |
deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6510 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: C.G., Welcome ! Mier Feb 07, 2007 8:42 pm | |
| dragule, ma bucur tare mult sa te-avem si-aici. stiam c-ai sa vii ;) invita-ti si alti prieteni pe care-ai vrea sa-i ai in preajma la urmatoarele intalniri si la alte activitati ce-o sa le organizam pe-aici. te pupacesc, Julian DeKlaas | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7315 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: llui Sfanta Vineri Joi Feb 08, 2007 12:41 pm | |
| Ce catelus dragut! | |
|
| |
silvia Bleu
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! Joi Feb 08, 2007 4:35 pm | |
| Bine ai venit Corina !!!!! | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7461 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! Joi Feb 08, 2007 7:59 pm | |
| si uite-l si pe cutzul daca vrea cineva sa-l foloseasca ca avatar doar trebuie sa dea clic dreapta pe el apoi propietati + copiat linkul url-ului si lipit la url avatar in profil | |
|
| |
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6574 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! Dum Feb 11, 2007 1:04 am | |
| Toate cele bune si tie si bine ai venit aici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ziua buna la dumneavoastra! | |
| |
|
| |
| Ziua buna la dumneavoastra! | |
|