| Prietenie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Prietenie Lun Mar 02, 2009 9:11 pm | |
| O prezentare PowerPoint trimisa de Sfantul Calinic pentru voi: APASA_AICI | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| |
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Prietenie Mar Mar 03, 2009 9:40 pm | |
| | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: Prietenie Mar Mar 03, 2009 9:54 pm | |
| Mi-a placut foarte mult, splendida prezentare! | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| |
| |
sfantul_calinic Master
| |
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Prietenie Mier Mar 04, 2009 1:35 am | |
| Admin m-a ajutat să pot aduce acest mesaj. | |
|
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Link ? Dum Aug 09, 2009 8:17 pm | |
| - Admin a scris:
- O prezentare PowerPoint trimisa de Sfantul Calinic pentru voi: APASA_AICI
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Prietenie Dum Aug 09, 2009 9:10 pm | |
| - EFORIE a scris:
- Admin a scris:
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? Din pacate eu nu te pot ajuta. Nu ma pricep. Numai Admin ar putea sa te ajute, dar cred ca este in concediu. Tu trimite-i un mesaj privat, si cand il va citi, cu siguranta te va indruma. Tot el l-a pus si aici pe site, eu doar i l-am trimis pe mail. | |
|
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: Prietenie Lun Aug 10, 2009 8:42 am | |
| - sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
- Admin a scris:
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? Din pacate eu nu te pot ajuta. Nu ma pricep. Numai Admin ar putea sa te ajute, dar cred ca este in concediu. Tu trimite-i un mesaj privat, si cand il va citi, cu siguranta te va indruma. Tot el l-a pus si aici pe site, eu doar i l-am trimis pe mail. Ma descurc eu | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Prietenie Lun Aug 10, 2009 9:04 am | |
| - EFORIE a scris:
- sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
- Admin a scris:
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? Din pacate eu nu te pot ajuta. Nu ma pricep. Numai Admin ar putea sa te ajute, dar cred ca este in concediu. Tu trimite-i un mesaj privat, si cand il va citi, cu siguranta te va indruma. Tot el l-a pus si aici pe site, eu doar i l-am trimis pe mail. Ma descurc eu Atunci e bine. | |
|
| |
EFORIE Senior
| Subiect: Re: Prietenie Lun Aug 10, 2009 6:35 pm | |
| - sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
- EFORIE a scris:
- Admin a scris:
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? Din pacate eu nu te pot ajuta. Nu ma pricep. Numai Admin ar putea sa te ajute, dar cred ca este in concediu. Tu trimite-i un mesaj privat, si cand il va citi, cu siguranta te va indruma. Tot el l-a pus si aici pe site, eu doar i l-am trimis pe mail. Ma descurc eu Atunci e bine. Multumesc . | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Prietenie Lun Aug 10, 2009 9:19 pm | |
| - EFORIE a scris:
- EFORIE a scris:
- EFORIE a scris:
- Admin a scris:
As dorii sa o pun si eu pe forumul dacilor . Mi-a placut mult, cum fac ? Din pacate eu nu te pot ajuta. Nu ma pricep. Numai Admin ar putea sa te ajute, dar cred ca este in concediu. Tu trimite-i un mesaj privat, si cand il va citi, cu siguranta te va indruma. Tot el l-a pus si aici pe site, eu doar i l-am trimis pe mail. Ma descurc eu Atunci e bine. Multumesc . Nu ai pentru ce. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prietenie | |
| |
|
| |
| Prietenie | |
|