DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Aici spunem La Multi AAAni???

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
muccelmic
Senior
Senior
muccelmic

masculin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 61
Emploi : transporturi/logistica
Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie
Reputatie : 0
Puncte : 6500
Data de inscriere : 05/02/2007

Aici spunem La Multi AAAni??? Empty
MesajSubiect: Aici spunem La Multi AAAni???   Aici spunem La Multi AAAni??? Icon_minitimeMar Ian 01, 2008 11:11 am

aplauze beri santa XX8- sa ne fie izvor de bucurie si impliniri, pentru toti... un suflu nou de viata si prospetime in ganduri,maretie in fapte si lumina in intelepciune!
PS
Am dechis un topic de urari, aici la general si cu ajutoru' lu' "shefu" sper sa putem trece de la virtual la real- capitolul ACTIVITATI(in aer liber) pinguin velo elefant vrabie king drapel
de la primavara incolo... mai pot fi scuze???
PSS
Io pentru 2008, mi-am pus in gand sa ma apuc de "kitesurf" o gaselniza cu un zmeu stil parapanta+o plansa cu 4 rotitze cu care te dai pe nisipul plajei ramasa libera dupa mareea joasa... Mai vine careva?
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

MesajSubiect: Re: Aici spunem La Multi AAAni???   Aici spunem La Multi AAAni??? Icon_minitimeMar Ian 01, 2008 1:01 pm

bonjour In primul rand La Multi Ani! pe 2008 pahar

Da sunt de acord sa reincepem activitatile in aer liber, deoarece in ultimul timp ne-am cam delasat, evident trebuie sa mai avem putintica rabdare "pin' o da brândusa" (mai, sa nu-mi dai replica aia marinareasca aici... ) si sa facem chestia cu biciclurile care ai propus-o anu' trecut.
mai am si eu niste propuneri dar sunt d'alea de T-shirt, asa ca acu, cum stringe p'afara, nu prea mere.
La treaba cu zmeu' trebuie sa ai si spectatori si promit sa ocup "locu' unu in banca de la geam" la vo carciuma de pe faleza cu vedere la mare...e beri
noi sa fim sanatosi ca le-om face pi tătii faq
Sus In jos
http://www.belgianul.com
muccelmic
Senior
Senior
muccelmic

masculin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 61
Emploi : transporturi/logistica
Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie
Puncte : 6500
Data de inscriere : 05/02/2007

MesajSubiect: Re: Aici spunem La Multi AAAni???   Aici spunem La Multi AAAni??? Icon_minitimeMar Ian 01, 2008 3:00 pm

beau "...chestia cu biciclurile care ai propus-o anu' trecut..."
Pai da... Drogenbos>>>Ronquieres+ vizita planului inclinat blabla aplauze toata chestia-dealungul canalului buba
Mai nou, e la moda "penichestop" un soi de "ia-ma nene" cu slepu'- la intoarcere, daca n-ai chef de pedalat, stai de panda la ecluza, vorbesti cu "sleparu de la manevra" si te ia pana la Bxl-daca mai e si soare, te alegi cu 3 ore de plaja pe punte(capacele de la magazie)
Cu zmeu' astept complici pe teren... la terasa nu ma duc- mi-a scos 1 vorbe, ca cica'as fi betiv,tzuica samd beri (o sa beau pe blat in spate la dig dupa stabilopozi bravo )
Multi ani 2008- si celor faini ca noi toti veselie
Mai este ceva clasa I super--- se pot inchiria minislepuri(penichette) si naviga prin Olanda, am fost in Nov. in Camargue o sapt pe o motonava(3 cabine+careu+punti de plaja+peste) a costat 525euros+motorina>>> super,excelent- singur iti conduci barca, acostezi unde-ti place...cam faci ce vrei- esti capitan o saptamana! Cu cati am fi mai multi(multi ani!!!) cu atat este mai ieftin+ambianta! Nu trebuie permis de navigatie!!!
Sus In jos
storm
Senior
Senior
storm

Numarul mesajelor : 133
Varsta : 50
Puncte : 6256
Data de inscriere : 17/10/2007

MesajSubiect: Re: Aici spunem La Multi AAAni???   Aici spunem La Multi AAAni??? Icon_minitimeMier Ian 02, 2008 11:37 am

pahar

LA MULTI ANI ROMANI!!!!!!!!!!!! un an nou mai bun sa aveti, ca de prea mult bine nu ne plangem niciodata angel si multa intelepciune!!!!

beau
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici spunem La Multi AAAni???   Aici spunem La Multi AAAni??? Icon_minitime

Sus In jos

Aici spunem La Multi AAAni???
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum priviti stelele ca sa va spunem cine sunteti...
» Aici se comenteaza stirile din Portal/rubrica NEWS
» La Multi Ani!
» Bine (ca) ati venit aici inaintea mea!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente