| pentru GOGU | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
emigrant Senior
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 46 Reputatie : 0 Puncte : 6593 Data de inscriere : 27/11/2006
| |
| |
Delfinas Staff Officer
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 23/11/2006
| Subiect: Re: pentru GOGU Dum Dec 03, 2006 2:18 pm | |
| El este un fel de Dr. Phil virtual Foarte sufletist si cu capul pe umeri, picioarele pe pamant, oricand cata sa iti dea un sfat bun! | |
|
| |
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: pentru GOGU Dum Dec 03, 2006 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: pentru GOGU Lun Dec 04, 2006 6:46 am | |
| - GOGU a scris:
- Giulia a scris:
- Citat :
- Gogule, tu chiar ai 15 ani? Cate sfaturi poti sa dai la varsta aia? Ce fel de sfaturi? De ex. unde ma sfatuiesti sa merg, Olanda sau Belgia?
giulia, hmm, descendenta zeului jupiter?... In Biografia lui Adam parca scia: citez: "La 15 ani am descoperit ca am in mine un fond de bunatate si de simpatie pe care doream sa-l daruiesc.Si in urmatorii XX ani mi-am gasit fericirea dand ,fara sa pretind ." (pricepusi vârsta lu GOGU?) fatuka, Olanda nu e Belgia cum nici Belgia nu e Olanda, inchide oki si alege tu un te trage atza, important e sa o faci, iar arta de a trai e sa nu ajungi niciodata sa spui: "imi pare rau" Ok, Gogu, baiatule!!! Multam fain! Ai dreptate! Cu intelepciune ai grait! | |
|
| |
Giulia Senior
| |
| |
Giulia Senior
| |
| |
Giulia Senior
| Subiect: Re: pentru GOGU Lun Dec 04, 2006 6:29 pm | |
| - GOGU a scris:
- Giulia a scris:
- Gogule, de ce se numeste acest site asa cum se numeste?
giulia (frumos nume, si vine k o manuse la poza din avatar)
deci dupa cum spuneam, io-s cu sentimentu, nu ku teknika, dar daca ai vreo remarka sau propunere, este bine venita :joker: Ok, Mr. Shrink, deci m-ai lamurit... ok. Bine.... atunci propun ceva... propun sa dicutam despre "corazon latino rumeno" ... de ce suntem noi romanii asa de temperamentali si patimasi? Sa fie oare din cauza soarelui? provenim dintr-o rasa mediteraneana si stim noi ca mediteraneenii sunt foarte expusi la soare si ... stim noi care este efectul soarelui asupra feromonilor... ce zici? Oare de aceea cei nordici sunt mai "blegomani"? Mersi de complimente... | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: pentru GOGU Lun Dec 04, 2006 11:22 pm | |
| :bball: Gogule, nu te juca cu fata... | |
|
| |
Giulia Senior
| Subiect: Re: pentru GOGU Mar Dec 05, 2006 1:39 pm | |
| - GOGU a scris:
- imi pare rau sa dezamagesc o fata atit de frumoasa (vorbesc de cea din avatar), dar Gogu nu are timpul necesar sa polemikeze despre diverse subiecte, chiar find ele si de corazon, el da cu presupusu, sau replici marunte, celor care i se adreseaza, dar sunt convins ca aceasta tema trebuie sa intereseze foarte mult forumistii, carora le cedez cuvintul.
totusi iti dau dreptate in cea ce priveste soarele, clima si poate dragul de a ne simtii bine, de a ne distra, de a savura din micile placeri ale vietii Bine, Gogule... am inteles... acum ma faci curioasa sa vad cine este Gogul asta... oricum cunt tare curioasa din fire... eu cred ca esti barbat si ai in jur de 30 d eani.... bine zic? | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: pentru GOGU Mier Dec 06, 2006 10:22 pm | |
| Si are si studii de Dr Phil ;-) Cine ti-a spus tie ca nordicii sunt mai blegomani? Al meu nu e ;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru GOGU | |
| |
|
| |
| pentru GOGU | |
|