| Itrebare pentru Gogu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5974 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Itrebare pentru Gogu Lun Iun 01, 2009 1:06 pm | |
| Am pus ceapa si usturoi in gradina. Au isit toate cate am pus dar cresc intr-o parte si nu-s verzi verzi cum trebuiesa fie. Mai departe putin de ele am pus leustean si ala n-a mai iesit niciodata. Ce nu-i in regula cu pamantul? sfaturi?
Nu ar fi bine sa avem un coltisor despre CASA si GRADINA? | |
|
| |
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5974 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Lun Iun 01, 2009 4:16 pm | |
| ahhhhhhhhh,chiar exista un gogu???????????????? | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6660 Data de inscriere : 25/11/2006
| |
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5776 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Joi Aug 13, 2009 5:01 pm | |
| - AL-RAISA a scris:
- Am pus ceapa si usturoi in gradina. Au isit toate cate am pus dar cresc intr-o parte si nu-s verzi verzi cum trebuiesa fie. Mai departe putin de ele am pus leustean si ala n-a mai iesit niciodata. Ce nu-i in regula cu pamantul? sfaturi?
Nu ar fi bine sa avem un coltisor despre CASA si GRADINA? Leusteanul creste in loc curat, unde nu isi fac nevoile animalele . Nu ai de unde sa stii care e locul, asa ca pune samanta peste tot si acolo unde va creste sa stii ca e loc " curat " . Mai incearca ceva, pune alaturi samanta de mazare ... Mazarea fixeaza azotul in pamant si pamantul devine deosebit de fertil . Este azot natural . | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Sam Aug 15, 2009 11:44 pm | |
| Felicitari Eforie. Ce-ar fi sa dseschizi tu o rubrica de "casa si gradina". Si eu gradinaresc, dar la fel ca si AL-RAISA. Fara experienta. Tu vei fi de mare ajutor pentru toata lumea. | |
|
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5776 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 10:43 am | |
| | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
EFORIE Senior
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 2:50 pm | |
| - sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
- sfantul_calinic a scris:
- Felicitari Eforie.
Ce-ar fi sa dseschizi tu o rubrica de "casa si gradina". Si eu gradinaresc, dar la fel ca si AL-RAISA. Fara experienta. Tu vei fi de mare ajutor pentru toata lumea. Sunt doar un orasean amator . Da. Dar foarte priceput. Si cei din Olanda sau Belgia sunt tot oraseni. Dar mai au nevoie de sfaturi. Si tu cum esti pasionat, poti sa scri articole, sau sa deschizi o rubrica ca si Gogu, dar cu sfaturi despre gradinarit. Nu promit, timpul e scurt pentru mine si nu sunt cel mai priceput . Incerc, sper sa nu ma fac de ras . De fapt nu ma pricep la multe lucruri pe care as dorii sa le fac, de exemplu cum ar trebuii reformata din punct de vedere moral societatea romaneasca . Mai dau si eu un copy paste, dar nu ma compar cu dumneata . In putinul timp liber care il ai, poate publici si matale ceva din tiinta care o ai sau macar o parere . Am postat aici ceva despre Sf Calinic . Cine stie paote am noroc sa ma ajuti, as fi onorat, pot garanta doar un rating similar cu DIROBENELU ( daca doresti iti dau si site-ul unde poti testa ratingul ) . http://reforma.qforum.biz/reforma-morala-f11/despre-sfintii-nostri-sf-calinic-t32.htm | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 3:43 pm | |
| - EFORIE a scris:
- EFORIE a scris:
- Felicitari Eforie.
Ce-ar fi sa dseschizi tu o rubrica de "casa si gradina". Si eu gradinaresc, dar la fel ca si AL-RAISA. Fara experienta. Tu vei fi de mare ajutor pentru toata lumea. Sunt doar un orasean amator . Da. Dar foarte priceput. Si cei din Olanda sau Belgia sunt tot oraseni. Dar mai au nevoie de sfaturi. Si tu cum esti pasionat, poti sa scri articole, sau sa deschizi o rubrica ca si Gogu, dar cu sfaturi despre gradinarit. Nu promit, timpul e scurt pentru mine si nu sunt cel mai priceput . Incerc, sper sa nu ma fac de ras . De fapt nu ma pricep la multe lucruri pe care as dorii sa le fac, de exemplu cum ar trebuii reformata din punct de vedere moral societatea romaneasca . Mai dau si eu un copy paste, dar nu ma compar cu dumneata . In putinul timp liber care il ai, poate publici si matale ceva din tiinta care o ai sau macar o parere . Am postat aici ceva despre Sf Calinic . Cine stie paote am noroc sa ma ajuti, as fi onorat, pot garanta doar un rating similar cu DIROBENELU ( daca doresti iti dau si site-ul unde poti testa ratingul ) .
[url=http://reforma.qforum.biz/reforma-morala-f11/despre-sfintii-nostri-sf-calinic-t32.htm http://reforma.qforum.biz/reforma-morala-f11/despre-sfintii-nostri-sf-calinic-t32.htm[/quote[/url]] Felicitari. Un articol reusit. Sa contiunui. Uite si blogul fundatiei "Sfantul Ierarh Calinic" http://[url=http://www.fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/]www.fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/[/url]O zi fumoasa in continuare! | |
|
| |
EFORIE Senior
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 4:15 pm | |
| E lucru placut Domnului aceasta activitate a fundatiei . Place si mie . | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu Dum Aug 16, 2009 4:29 pm | |
| - EFORIE a scris:
- E lucru placut Domnului aceasta activitate a fundatiei .
Place si mie . Ma bucur. Poti urmarii blogul. De asemenea, te poti inregistra la persoane interesate. Zi buna! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Itrebare pentru Gogu | |
| |
|
| |
| Itrebare pentru Gogu | |
|