LEX Junior
Numarul mesajelor : 79 Localisation : pe Terra Emploi : in lumea ideilor Loisirs : cunoasterea Reputatie : 0 Puncte : 6321 Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: MUZICA POPULARA Joi Oct 04, 2007 8:49 pm | |
| stie careva cum se pune un cantec on format mp 3 pe site? Lucru mare-i omenia - ANDRA Omul cu suflet curat Rade chiar de-i suparat Omul cu inima buna Nu stii cat amar aduna
Refren Lucru mare-i omenia Mai de prêt ca bogatia In viata castigi sau pierzi Omenia s-o pastrezi mai
Omule sa nu faci rau Ca te vede Dumnezeu Cine in viata greseste Pan’ la urma tot plateste
Refren Lucru mare-i omenia Mai de prêt ca bogatia In viata castigi sau pierzi Omenia s-o pastrezi mai
Omenia n-are prêt Omul n-are doua vieti Cine om cu suflet mare Ramane om pana moare
Refren Lucru mare-i omenia Mai de prêt ca bogatia In viata castigi sau pierzi Omenia s-o pastrezi maï | |
|
LEX Junior
Numarul mesajelor : 79 Localisation : pe Terra Emploi : in lumea ideilor Loisirs : cunoasterea Reputatie : 0 Puncte : 6321 Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: Re: MUZICA POPULARA Joi Oct 04, 2007 8:51 pm | |
| muzica populara: http://www.romanianvoice.com/culture/populara/index.php voua numai muzicile moderne va plac? pe astea mai de la tara le-ati uitat? | |
|
storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6256 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: MUZICA POPULARA Mier Oct 17, 2007 9:56 pm | |
| f frumoase melodiile pe care le-ai postat mie-mi plac cantecele si jocurile din Ardeal, dar, pt ca am trait o perioada si-n Bucovina, m-am adaptat si la graiul moldovenesc cred ca muzica populara place (sau ar trebui sa placa) majoritatii - pentru ca vorbeste pe limba noastra! despre bucurii, necazuri, dragoste, moarte si cand iei calea strainatatii.. te mai alini nu ascult toata ziua muzica populara, in nici un caz; dar ma mai ia dorul asa... | |
|
Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: MUZICA POPULARA Mier Oct 24, 2007 10:25 pm | |
| Da, sunt frumoase melodiile. Imi plac si mie popularele, mai ales la o bere mioritica. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MUZICA POPULARA | |
| |
|