DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ghid de vraji

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Reputatie : 0
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

Ghid de vraji Empty
MesajSubiect: Re: Ghid de vraji   Ghid de vraji Icon_minitimeLun Dec 04, 2006 1:56 pm

Ce frumos se impletesc vraja, deochiul, dragostea, Dumnezeu, Natura...toate unul cu altul...eu cred in puterea a ceva mai mare, mai presus, si cred in puterea ritualului. Desi ale mele ritualuri sunt mai personale.
Nu stiu daca nu am vazut eu, dar puterea repetitie sa nu fie uitata. Prin repetitie, se intareste efectul rugaciunii/vrajii, face parte din autosugestie de multe ori, chiar si in grup. Aceste momente se numesc magice sau mistice, este puntea de legatura dintre tine ei ceilalti, sau dintre tine si ceruri...este expunerea propriului "eu" la mai mare.
Sus In jos
carmen
Senior
Senior
carmen

Numarul mesajelor : 124
Varsta : 52
Reputatie : 0
Puncte : 6570
Data de inscriere : 27/11/2006

Ghid de vraji Empty
MesajSubiect: Re: Ghid de vraji   Ghid de vraji Icon_minitimeLun Dec 04, 2006 8:40 pm

marku a scris:

Lumanarea neagra - se utilizeaza pentru ritualuri de razbunare si ura.

Aprindeti apoi lumanarea care trebuie sa aiba o culoare apropiata dorintei dumneavoastra (vedeti culorile de mai sus) si invocati-l pe Dumnezeu

Cum se combina astea doua, Marku? Adica lumanarea neagra si invocatul lui Dumnezeu?

O lege de care trebuie sa se tina cont in ritualuri: orice doresti altuia, tie ti se va da de trei x inapoi! aveti grija deci ce doriti! o dorinta calculata nu se pune la socoteala...(adica ii doresc cutarica sa cistige la loto, ca sa cistig si eu)
Sus In jos

Ghid de vraji
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» GHID DE CALATORIE
» SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE
» Ghid in limba romana pentru intreprinzatorii din Belgia
» Mini-ghid de supravietuire deopotriva pentru cinici si optimisti.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: CENACLUL-
Mergi direct la:  
|
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente