| Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Joi Aug 23, 2007 8:55 am | |
| Stiati ca: Amsterdamul este orasul, cu cele mai multe nationalitati din lume! Locuiesc acolo peste 170, deci a intrecut New York-ul si alte orase mari! | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Lun Oct 22, 2007 1:29 am | |
| - ZORRO a scris:
- ce imi place la olandezii este cum pot sa controleze o societate atat de diversa si libertina
sunt de admirat Sa controleze pe naiba! Amsterdamul si nu numai, are probleme enorme cu grupuri de tineri de origine marokana. Gunoaiele alea, printre altele jefuiesc si chiar iau la bataie femei invirsta! Fura si strica tot, iar politia olandeza nu le poate face nimic pentruca sunt opriti de legea idioata din Olanda! | |
|
| |
cba21 Senior
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6239 Data de inscriere : 24/10/2007
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Mar Oct 30, 2007 3:31 am | |
| care toti mey? nu vezi ca sufla vantul p-aici :roll: | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Mier Oct 31, 2007 11:01 am | |
| - cba21 a scris:
- care toti mey? nu vezi ca sufla vantul p-aici :roll:
may, ne lasi? suntem putini dar buni... Tinelo, las' ca mergem impreuna... eu fac citi zece... las ca-l luam si pe CBA cu noi ca sa fim o gramada... | |
|
| |
sfarleaza Junior
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 103 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 10/12/2006
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Vin Noi 02, 2007 11:26 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- Gunoaiele alea, printre altele jefuiesc si chiar iau la bataie femei invirsta! Fura si strica tot, iar politia olandeza nu le poate face nimic pentruca sunt opriti de legea idioata din Olanda!
Nu generaliza sfanto, pentru ca bag mana'n foc ca ai sari ca arsa daca ai auzi pe cineva zicand "gunoaiele alea de romani care sparg case si fura la drumul mare"... La venerabila ta varsta, accesele de rasism n'ar trebui sa mai rasara | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Sam Noi 03, 2007 12:25 am | |
| - sfarleaza a scris:
- Sfinta Vineri a scris:
- Gunoaiele alea, printre altele jefuiesc si chiar iau la bataie femei invirsta! Fura si strica tot, iar politia olandeza nu le poate face nimic pentruca sunt opriti de legea idioata din Olanda!
Nu generaliza sfanto, pentru ca bag mana'n foc ca ai sari ca arsa daca ai auzi pe cineva zicand "gunoaiele alea de romani care sparg case si fura la drumul mare"... La venerabila ta varsta, accesele de rasism n'ar trebui sa mai rasara eh... mama, tocmai din cauza virstei mi se trage! Pai femeie de virsta mea nu mai indrazneste in ziua de azi sa iasa pe strada, nu mai indrazneste sa deschida usa cind suna cineva (chiar si in amiaza mare vin peste tine in casa, iti fura banii si te mai si violeaza), nu mai indrazneste sa mearga la cimitir (tot in amiaza mare te jefuiesc) si ce sa mai zic de batrini ca mine dintr-un azil de batrini din Tilburg, unde a trebuit primaria sa inconjoare terenul cu tralii, ca sa tina haita cit de cit departe de ei. Si (scuzati-ma ca spun) din 90% din cazuri este vorba despre marokani! | |
|
| |
sfarleaza Junior
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 103 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 10/12/2006
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Sam Noi 03, 2007 12:37 am | |
| Ma rog, daca iti asumi xenofobia... e treaba ta, numai ca la o adica s'ar putea s'o faci pe propria'ti piele. Dar sincer sa fiu, mie incepe sa'mi fie teama de indivizi care gandesc ca tine pentru ca intre ideile tale si cele ale unui anumit Hans Van Themsche nu mai e decat un pas. http://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Van_Themsche | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Sam Noi 03, 2007 11:49 am | |
| mi-as dori sa fim cu totii "one big happy family" si nu-mi place deloc ca gindesc asa, dar nu pot nega realitatea... :| | |
|
| |
cba21 Senior
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6239 Data de inscriere : 24/10/2007
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Sam Noi 03, 2007 8:55 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- mi-as dori sa fim cu totii "one big happy family"
Dream baby dream | |
|
| |
storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6256 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! Mier Noi 07, 2007 12:04 am | |
| - Tinela a scris:
- Nu am fost niciodata in Amsterdam, dar as vrea sa merg o data. Poate mergem o data la Dracula cu toti... Ce ziceti? Ati avea chef?
ai vorbit pe gustul meu!!!!!! DAAAAAAA | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! | |
| |
|
| |
| Amsterdamul, orasul cu cele mai multe nationalitati! | |
|