DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

nedumerire...sau naivitate... sau ce?

In jos 
+2
MICA
Neptuna
6 participan?i
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Reputatie : 0
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

nedumerire...sau naivitate... sau ce? Empty
MesajSubiect: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 1:29 am

Hmm...ia luminati-ma si pe mine....

Sa va povestesc. Zilele trecute m-am italnit cu un tip, prieten al unei cunostinte care il mai vazusem o data la ea. Ne-am intalnit sa-mi dea ceva. Am stat de vorba la un ceai, despre servici, familie, alea, alea...si s-a oferit sa ma duca cu masina la statia de tramvai, ca era in drumul lui. In masina, discutia fiind despre iesit in oras in curand inpreuna cu cunostianta care o avem in comun...tipul imi arunca pastila zicand ca ar prefera sa iesim in oras doar noi doi !!!

Ahum....Unii barbati chiar se cred supermani? Asa din prima? Cate o data ma lasa chiar masca cat tupeu...
Sus In jos
MICA
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor : 28
Puncte : 6570
Data de inscriere : 27/11/2006

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 10:42 am

Da,am mai intalnit cazuri de acestea.Unii se cred zei pe pamant,au o prea buna impresie de sine.Ei incearca,incearca....si sunt si unele femei care accepta din prima...
Sus In jos
sherlock
Senior
Senior
sherlock

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 43
Reputatie : 3
Puncte : 6657
Data de inscriere : 25/11/2006

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 11:29 am

Neptuna,totul ii simplu,prietenului cunostintei tale
i-ai placut,ii cazusi cu tronc si sigur ca ti-a propus
o intanire.Acuma totul depinde de tine...daca iti
place de el cat de cat si crezi ca merita sa-l
cunosti mai bine,te duci la intalnire ,iar daca nu,il refuzi.
.
Sus In jos
silvia
Bleu
Bleu
silvia

Numarul mesajelor : 45
Puncte : 6571

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 11:38 am

Neptuna a scris:
Hmm...ia luminati-ma si pe mine....

Sa va povestesc. Zilele trecute m-am italnit cu un tip, prieten al unei cunostinte care il mai vazusem o data la ea. Ne-am intalnit sa-mi dea ceva. Am stat de vorba la un ceai, despre servici, familie, alea, alea...si s-a oferit sa ma duca cu masina la statia de tramvai, ca era in drumul lui. In masina, discutia fiind despre iesit in oras in curand inpreuna cu cunostianta care o avem in comun...tipul imi arunca pastila zicand ca ar prefera sa iesim in oras doar noi doi !!!

Ahum....Unii barbati chiar se cred supermani? Asa din prima? Cate o data ma lasa chiar masca cat tupeu...

...imi dai de gandit...
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: lui Neptuna   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 11:44 am

Este o chestie de principii, depinde daca persoana feminina ti-e prietena, nu este corect sa-l incurajezi, daca ti-e cunostiinta mai indepartata, hotaraste tu, dar vezi ca acelasi lucru se poate repeta, genul acesta de barbati nu se rezuma la o relatie, ci la mai multe...:o
Poti sa-i si spui cunostiintei tale, dar trebuie sa ai grija cum a faci, sa nu ti-o ia in nume de rau!
Cred insa ca tu oricum nu ai de gand sa te vezi cu el!;)
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
sherlock
Senior
Senior
sherlock

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 43
Reputatie : 3
Puncte : 6657
Data de inscriere : 25/11/2006

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 12:14 pm

Pai stati asa sa ma dumiresc si eu,tipul respectiv este de fapt iubitul cunostintei tale?
Ca daca da,atunci este un pig !
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMier Noi 29, 2006 6:04 pm

Nu, nu...este doar un prieten al cunostintei mele. Atat.
Chestia este ca el are logodnica (vor sa se casatoreasca la anu) si eu sot...si stia acest lucru.
Nu ca atunci nu pot place pe altcineva, asa sa cazi cu tronc cum a zis dana, dar asa din prima, mi se pare ciudat, ca sa zis asa...
Poate ca-l apucasera emotiile inainte de casatorie, haha..
Sus In jos
carmen
Senior
Senior
carmen

Numarul mesajelor : 124
Varsta : 52
Puncte : 6570
Data de inscriere : 27/11/2006

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeLun Dec 04, 2006 9:57 pm

sau poate vroia si el niste lectii de inot de la o neptunica Smile
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitimeMar Dec 05, 2006 10:26 am

carmen a scris:
sau poate vroia si el niste lectii de inot de la o neptunica Smile

Uite ca la aceasta varianta nu ma gandisem. Si ce rea am fost, saracul om, acum daca se va ineca o sa il am pe constiinta. Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce?   nedumerire...sau naivitate... sau ce? Icon_minitime

Sus In jos

nedumerire...sau naivitate... sau ce?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nedumerire

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: ROMÂNIA PITOREASCA-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum gratuit | Arta, Cultura si Timp liber | Diverse.. | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente