| nedumerire...sau naivitate... sau ce? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 1:29 am | |
| Hmm...ia luminati-ma si pe mine.... Sa va povestesc. Zilele trecute m-am italnit cu un tip, prieten al unei cunostinte care il mai vazusem o data la ea. Ne-am intalnit sa-mi dea ceva. Am stat de vorba la un ceai, despre servici, familie, alea, alea...si s-a oferit sa ma duca cu masina la statia de tramvai, ca era in drumul lui. In masina, discutia fiind despre iesit in oras in curand inpreuna cu cunostianta care o avem in comun...tipul imi arunca pastila zicand ca ar prefera sa iesim in oras doar noi doi !!! Ahum....Unii barbati chiar se cred supermani? Asa din prima? Cate o data ma lasa chiar masca cat tupeu... | |
|
| |
MICA Bleu
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 47 Localisation : Hoogezand Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 10:42 am | |
| Da,am mai intalnit cazuri de acestea.Unii se cred zei pe pamant,au o prea buna impresie de sine.Ei incearca,incearca....si sunt si unele femei care accepta din prima... | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 11:29 am | |
| Neptuna,totul ii simplu,prietenului cunostintei tale i-ai placut,ii cazusi cu tronc si sigur ca ti-a propus o intanire.Acuma totul depinde de tine...daca iti place de el cat de cat si crezi ca merita sa-l cunosti mai bine,te duci la intalnire ,iar daca nu,il refuzi. . | |
|
| |
silvia Bleu
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6571 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 11:38 am | |
| - Neptuna a scris:
- Hmm...ia luminati-ma si pe mine....
Sa va povestesc. Zilele trecute m-am italnit cu un tip, prieten al unei cunostinte care il mai vazusem o data la ea. Ne-am intalnit sa-mi dea ceva. Am stat de vorba la un ceai, despre servici, familie, alea, alea...si s-a oferit sa ma duca cu masina la statia de tramvai, ca era in drumul lui. In masina, discutia fiind despre iesit in oras in curand inpreuna cu cunostianta care o avem in comun...tipul imi arunca pastila zicand ca ar prefera sa iesim in oras doar noi doi !!!
Ahum....Unii barbati chiar se cred supermani? Asa din prima? Cate o data ma lasa chiar masca cat tupeu... ...imi dai de gandit... | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: lui Neptuna Mier Noi 29, 2006 11:44 am | |
| Este o chestie de principii, depinde daca persoana feminina ti-e prietena, nu este corect sa-l incurajezi, daca ti-e cunostiinta mai indepartata, hotaraste tu, dar vezi ca acelasi lucru se poate repeta, genul acesta de barbati nu se rezuma la o relatie, ci la mai multe...:o Poti sa-i si spui cunostiintei tale, dar trebuie sa ai grija cum a faci, sa nu ti-o ia in nume de rau! Cred insa ca tu oricum nu ai de gand sa te vezi cu el!;) | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 12:14 pm | |
| Pai stati asa sa ma dumiresc si eu,tipul respectiv este de fapt iubitul cunostintei tale? Ca daca da,atunci este un ! | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Mier Noi 29, 2006 6:04 pm | |
| Nu, nu...este doar un prieten al cunostintei mele. Atat. Chestia este ca el are logodnica (vor sa se casatoreasca la anu) si eu sot...si stia acest lucru. Nu ca atunci nu pot place pe altcineva, asa sa cazi cu tronc cum a zis dana, dar asa din prima, mi se pare ciudat, ca sa zis asa... Poate ca-l apucasera emotiile inainte de casatorie, haha.. | |
|
| |
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? Lun Dec 04, 2006 9:57 pm | |
| sau poate vroia si el niste lectii de inot de la o neptunica | |
|
| |
Neptuna Expert
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nedumerire...sau naivitate... sau ce? | |
| |
|
| |
| nedumerire...sau naivitate... sau ce? | |
|