| nedumerire | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iuli
Numarul mesajelor : 7 Reputatie : 0 Puncte : 5690 Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: nedumerire Mier Mai 06, 2009 11:08 am | |
| Buna ziua tuturor ma bucur ca v-am gasit poate reusesc si eu sa primesc raspunsuri la cateva intrebari. In primul rand sa va spun pe scurt povestea mea; acum aproape 2 ani am cunoscut un cetatean belgian si dupa o relatie de aproape un an in Romania am hotarat sa ma mut impreuna cu el aici in Belgia.Dar dupa circa 6 luni vraja s-a rupt si am ajuns in situatia de a nu mai suporta sa stau cu el. De la venirea mea aici am mers la comuna si am facut un contract de " concubinaj" iar dupa 5 luni am primit cartea tip E valabila 5 ani. Intrebarea mea este: daca nu mai stau cu el este posibil sa mi se ia dreptul de sedere si implicit cartea inapoi? Mentionez ca inca nu muncesc;merg la cursuri de franceza si dintr-o eroare in favoarea mea a celor de la comuna m-am putut inscrie si la FOREM urmand sa incep din septembrie o calificare. Multumesc | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire Mier Mai 06, 2009 3:50 pm | |
| Problema care se pune in Belgia si intrebarea care ti-ar pune-o cei de la Comuna este: care sunt mijloacele de intretinere a ta in Belgia? deoarece aici nu se poate sta fara un venit declarat. Deci nu inteleg prea bine cum vei face ca daca vrei sa inchiriezi ceva, in alta parte, iti trebuiesc resurse, apoi trebuie sa mergi la Comuna respectiva pentru schimbare de domiciliu si se complica lucrurile, alta comuna alte obiceiuri, cel mai bine este de ramas in aceiasi comuna. Daca ai lucra la oficial atunci s-ar schimba problema, de moment ce lucrezi ai o carte valabila 5 ani nu vad care ar fi problema, dar asa situatia pot spune ca este putin complicata. Ai pe situl http://belgianul.com/roman la rubrica "adrese private" avocatul Buzincu si cred ca daca ii dai un telefon, isi va gasii putin timp sa iti spuna ce spune legea in cazul tau. succes | |
|
| |
iuli
Numarul mesajelor : 7 Reputatie : 0 Puncte : 5690 Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Re: nedumerire Joi Mai 07, 2009 6:03 pm | |
| Multumesc frumos pentru raspuns stiam ca asta e situatia mea, dar mai speram putin. | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: nedumerire Joi Mai 07, 2009 8:38 pm | |
| Cum ti-a mai zis si admin din moment ce te desparti de prietenul , iubitul sau sot ce iti este . si daca el doreste sa nu mai stai acolo el declara ca nu mai esti cu el si actele ti le poate anula deoarece nu ai surse financiare de a te intretine.cel putin in olanda asa este.Iti doresc mult succes si Bine ai venit pe acest forum. | |
|
| |
iuli
| Subiect: Re: nedumerire Joi Mai 07, 2009 9:59 pm | |
| Va multumesc amandurora pentru raspunsuri sper ca imi doi gasi cat mai repede un serviciu, | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire Dum Mai 31, 2009 12:14 pm | |
| - iuli a scris:
- Va multumesc amandurora pentru raspunsuri sper ca imi doi gasi cat mai repede un serviciu,
Iuli, ce mai faci ? Te-ai scapat de belgian ? | |
|
| |
iuli
| Subiect: Re: nedumerire Dum Mai 31, 2009 9:08 pm | |
| Inca nu daca tot am stat atat timp macar mai stau pana imi rezolv problemele. | |
|
| |
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: nedumerire Dum Mai 31, 2009 9:19 pm | |
| Mult succes si sa-ti ajute d-zeu sa reusesti in toate | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: nedumerire Lun Iun 01, 2009 7:14 am | |
| - iuli a scris:
- Inca nu daca tot am stat atat timp macar mai stau pana imi rezolv problemele.
Mai cunosc o tipa care sta cu un belgian, si tot asa ca si tine, ii satula de el pana-n dinti , dar n-are ce sa faca ... Incearca sa nu le pui toate la suflet, ca-i faci doar un favor . | |
|
| |
iuli
| Subiect: Re: nedumerire Joi Iun 04, 2009 4:58 pm | |
| Va multumesc pentru incurajari; incerc sa nu pun la suflet dar este destul de greu. Oricum sper ca in scurt timp sa ma pun pe picioare si sa pot pleca de la el | |
|
| |
sherlock Senior
| Subiect: Re: nedumerire Vin Iun 05, 2009 8:07 am | |
| - iuli a scris:
- Va multumesc pentru incurajari; incerc sa nu pun la suflet dar este destul de greu. Oricum sper ca in scurt timp sa ma pun pe picioare si sa pot pleca de la el
Noi suntem aici si cand ti-e greu, scrie-ne , ca te sprijinim macar virtual . O zi buna si insorita sa ai . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nedumerire | |
| |
|
| |
| nedumerire | |
|