| INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Joi Mai 03, 2007 10:24 pm | |
| Dragi prieteni, bine v-am regasit! De voie, de nevoie, am luat o scurta pauza in ultima vreme si asta nu din cauza ca nu am mai dorit sa fiu activa sau ca am renuntat la Dirobenelu, no way!
As dori sa propun un eveniment, o intalnire a romanilor. Ce parere aveti? As vrea tare mult sa va cunosc pe fiecare si sa petrecem impreuna o seara minunata si cu multa voie buna (sau un mic dejun, poate ...)
Ce parere aveti?
Captain?
Va doresc un weekend superb si sper sa ne vedem cat de curand!
Cu drag,
Giulia | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Joi Mai 03, 2007 11:49 pm | |
| pai fa o propunere pt ca eu la ultima pe care am facut-o nu prea am fost sustinut, poate tu ai mai mult noroc. | |
|
| |
muccelmic Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 61 Localisation : Uccle Emploi : transporturi/logistica Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie Reputatie : 0 Puncte : 6500 Data de inscriere : 05/02/2007
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Vin Mai 04, 2007 7:49 am | |
| Parca suntem la "atelierele de butelii din Damaroaia"- se fac propuneri. toti se abtin,nimeni nu-i impotriva si majoritatea este pentru ... :clown: :P Exemplu: 06 mai- zi dedicata bicicletei (regina strazii) totul se deruleaza sub o sponsorizare masiva.divertisment,vreme superba si mai totul gratis!!! Un singur "vot spontan" a fost a lu' shefu, carele a zis ca vine de la Jesus Eik :bounce: ... Restul??? Hai sa ramanem seriosi si sa cautam "cauza"- nu ne sta in fire sa organizam(participam) la "divertisment interactiv"... se tot bate toba cu gratare-mic dejun... chestii banale si (dati-mi voie onorabililor) DEMODATE!!!! Last Minute Call >>> 06 mai - pedale cu voie buna!!! Mai vine careva??? :pingu: | |
|
| |
oana21
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 38 Localisation : bruxelles Emploi : sans emploi Loisirs : moto, cinema, Reputatie : 0 Puncte : 6105 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: ce parere ai? Joi Mar 27, 2008 9:24 am | |
| buna giulia. Mi-ar face nemaipomenita placere sa te cunosc. Sunt in Belgia(Bruxelles) din ianuarie 2007. Am nevoie de o prietenie sincera, cineva care sa ma asculte si sa imi dea un sfat la nevoie. Am 21 de ani si adevarul este ca la varsta asta frumoasa nu stiu sa ma bucur de ea. Am plecat din tara pt o viata mai buna( in mare parte asta fac toti romanii). Lucram intr-un birou de expertisa contabila aproape 12h pe zi. Eram obosita sa cred ca intr-o zi viata tinerilor se va schimba in Romania. Si uite ca suntem in 2008 si viata este mult mai dificila de trait ca in 2008. Astept un raspuns din partea ta pe site sau pe adresa de e-mail: manole_oana@yahoo.com Te pup si ai grija de tine | |
|
| |
sorinel
Numarul mesajelor : 2 Localisation : erpe-mere Reputatie : 0 Puncte : 6088 Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Dum Mar 30, 2008 1:26 pm | |
| lumea vrea si daca ai inceput atunci ce mai astepti? gaseste un loc incapator si trimite invitatiile. | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Mier Apr 09, 2008 10:35 am | |
| cum se face dom'ne... de se aduna toti romanii la Bruxelles? :geek: | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Mier Apr 09, 2008 10:38 am | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- cum se face dom'ne... de se aduna toti romanii la Bruxelles? :geek:
adica ? | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Mier Apr 09, 2008 11:15 am | |
| adica majoritatea forumistilor activi de pe acest for (cei... 3 sau 4 :suspect: ) sunt din Bruxelles si toate intilnirile se tin acolo... | |
|
| |
Admin Master
| |
| |
lady-bird Junior
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 72 Localisation : bruxelles Reputatie : 3 Puncte : 6075 Data de inscriere : 08/04/2008
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Mier Apr 09, 2008 4:38 pm | |
| - Admin a scris:
asta cam asa-i, sunt mai multi din Belgia, dar daca cererea va venii din partea unor membrii din Olanda sau Luxemburg, ne vom muta locatia Desigur ca ne putem "deplasa",ca doar aici,distantzele sunt f.mici.Ex. Bxl-Luxemburg 210km sau Bxl- Lisse 204 km(ma gândeam la Lisse pt parcul floral Keukenhof,dar care e deschis doar pâna pe 18 mai,deci...e "cam în scurt"). Venitzi cu propuneri ,iar cei ce nu au masina ,pot fi luatzi de cei ce au,cred | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Mier Apr 09, 2008 10:37 pm | |
| Keukenhof organizeaza si petreceri cu o tema: asa poti fi oaspetele unui mafiot, sau al unui pirat. Petrecerile tin de la ora 20.00 pina la ora 00.30 inclusif mincare si bautura. Nu m-am interesat cit costa, dar preturile sunt in orice caz pe baza de 10 persoane. | |
|
| |
lady-bird Junior
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 72 Localisation : bruxelles Reputatie : 3 Puncte : 6075 Data de inscriere : 08/04/2008
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES Joi Apr 10, 2008 5:32 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- Keukenhof organizeaza si petreceri cu o tema: asa poti fi oaspetele unui mafiot, sau al unui pirat. Petrecerile tin de la ora 20.00 pina la ora 00.30 inclusif mincare si bautura. Nu m-am interesat cit costa, dar preturile sunt in orice caz pe baza de 10 persoane.
Trebuie sa fie nostima o asa petrecere ,problema însa e cu întoarcerea,ca de ramas acolo peste noapte sau de revenit în Belgia asa de târziu... Depinde ce zice "lumea" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES | |
| |
|
| |
| INTALNIREA ROMANILOR DIN BRUXELLES | |
|