DIROBENELU DIROBENELU |
|
| Noaptea de Inviere | |
| | Autor | Mesaj |
---|
cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Noaptea de Inviere Sam Mar 31, 2007 8:50 pm | |
| Merge cineva la slujba în noaptea de Inviere, la biserica Sfântul Nicolae din Bruxelles ? Ma gândeam ca nu ar fi rau sa ne întâlnim la biserica, sa asistam împreuna la slujba , sa ciocnim un ou rosu si eventual sa mergem la o bere (suc, ciocolata calda ...) pe urma ! Ce spuneti ? Rombel_09 | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Sam Mar 31, 2007 9:04 pm | |
| - cristinusa a scris:
- Merge cineva la slujba în noaptea de Inviere, la biserica Sfântul Nicolae din Bruxelles ?
Ma gândeam ca nu ar fi rau sa ne întâlnim la biserica, sa asistam împreuna la slujba , sa ciocnim un ou rosu si eventual sa mergem la o bere (suc, ciocolata calda ...) pe urma ! Ce spuneti ? Rombel_09 Ideia este excelenta si o sustin, adica oricum mergeam la biserica, ramine sa vedem cum ne intalnim, deoarece va fi lume f multa, va trebui sa ne dam un pct de intalnire. | |
| | | cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Sam Mar 31, 2007 10:19 pm | |
| Da, va trebui sa stabilim o ora si un punct de întâlnire, asta n-ar trebui sa fie prea greu. Problema este ca eu nu cunosc prea bine BXL-ul, asa ca va las pe voi sa gasiti punctul de întâlnire ideal. | |
| | | emigrant Senior
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 46 Reputatie : 0 Puncte : 6590 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Dum Apr 01, 2007 11:39 pm | |
| Cu siguranta vin si eu la Sfanta Slujba de Inviere. | |
| | | Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Lun Apr 02, 2007 2:21 pm | |
| Hai sa va spun un secret...si eu merg la inviere. Asta dupa o zi in care o sa gospodarim cu un grup de fete, o sa vopsim oua, o sa facem pasca si drob...si apoi o sa o tulim la inviere la Schiedam. Voi cum o sa va sarbatoriti zilele de Pasti??? | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Mar Apr 03, 2007 11:27 am | |
| Dupa cum vedeti din siteul bisericii: http://www.catedrala.be/ adresa este Rue du Palais 181, 183, 1030 Bruxelles, dar intrarea se facea prin strada Vanderlinden, Orarul de incepere al slujbei de Inviere este incepind cu orele 22.30 - 23.00, iar pt a ne da un pct de intalnire pe acolo (Scharbeek) nici eu nu stiu care ar putea fi mai bun, altul decat in partea dreapta din fata intrarii in biserica. Pentru cei ce vor sa ajunga cu mijloacele de transport in comun va sugerez sa cautati cu ajutorul siteului STIB-ului, care va indruma cel mai bine despre cum puteti ajunge si orarul mijloacelor de transport in comun, de la adresa asta: http://www.stib.irisnet.be/FR/39100F.htm , sau poate cei ce au masini mai pot rezolva si pe altii, macar pt plecat de acolo, deoarece va fi tarziu, luati legatura prin PM pt asta. | |
| | | cristinusa Junior
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere Mar Apr 03, 2007 10:25 pm | |
| Ok, deci ramâne pe sâmbata la ora 22.30 pe partea dreapta a intrarii în biserica . Sa ne vedem cu bine ! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noaptea de Inviere | |
| |
| | | | Noaptea de Inviere | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|