DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

diferente NL/BE

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Lotus
Bleu
Bleu
Lotus

feminin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 44
Reputatie : 0
Puncte : 6453
Data de inscriere : 27/03/2007

diferente NL/BE Empty
MesajSubiect: diferente NL/BE   diferente NL/BE Icon_minitimeMar Mar 27, 2007 5:12 pm

mi se pare mie sau belgienii sunt mult mai saritori decat olandezii. cred ca am auzit vorba "i will help you as much as i can" mai mult de la belgieni (chiar daca in cele din urma nu te ajuta macar te simti bine cand auzi asa ceva)

am intalnit si olandezi insa nu prea am auzit asa ceva si nici nu sunt atat de prietenosi. ma gandeam scratch ca e in imaginatia mea si ca de fapt tot o apa s-un pamant sunt toti.
voi ce credeti?

sunt la fel de egoisti si individualisti toti?
drapel prieten?
Sus In jos
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7055
Data de inscriere : 17/12/2006

diferente NL/BE Empty
MesajSubiect: Re: diferente NL/BE   diferente NL/BE Icon_minitimeMar Mar 27, 2007 10:01 pm

Omul este tot om indiferent unde s-ar afla, deci ca sunt belgieni sau olandezi, asta nu poate schimba natura umana, totusi inclin sa cred ca gramul de latinitate din sângele belgienilor, inclina putin balantza in favoarea noastra, in concluzie sunt mai putin reci decât la polu' nord.

welcome
Sus In jos

diferente NL/BE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Diferente enorme intre salariile europenilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente