| Cum vi se poare moda olandeza? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Cum vi se poare moda olandeza? Lun Noi 27, 2006 9:10 am | |
| Ce parere aveti despre moda olandeza, magazinele lor de imbracaminte etc.? | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Lun Noi 27, 2006 10:11 am | |
| - sanziana a scris:
- Ce parere aveti despre moda olandeza, magazinele lor de imbracaminte etc.?
Daca ar fi dupa mine si as avea destui bani,as cumpara cam tot ce au olandezii in magazinele lor de imbracaminte. Mie imi place sa ma imbrac la moda,sigur in stilul meu,clasic,sobru ,elegant,peste care n/as putea trece nicicum. Am fost in aceasta vara in Romania si desigur la cumparaturi,dar n/am gasit prin magazine nimic pe gustul meu. Am fost atat de dezamagita incat m/am gandit sa deschid in Cluj un magazin de haine pt doamne,dar cum timpul si bugetul nu mi/au permis...m/am complacut situatiei. Deci,eu am o parere buna despre felul in care se imbraca majoritatea femeile in Olanda. | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Lun Noi 27, 2006 10:30 am | |
| In magazine sunt lucruri frumoase intr-adevar, dar olandezele in general nu stiu sa se imbrace, parerea mea! Cele tinere mai ales, au lucruri de marca, dar se imbraca fara gust, sportiv. Am vazut chiar si la teatru lumea vine imbracata sport, nu ca-n Romania, unde lumea este eleganta, de altfel ca si-n Franta, Italia. Am intalnit si destule persoane cu gust imbracate, dar mai putine:o .. | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Lun Noi 27, 2006 10:37 am | |
| A te imbraca sportiv nu inseamana ca te imbraci fara gust. Asta este moda acum. Cat despre ororile care le poti vedea la teatru sau opera, da, nu imi place cand lumea vine in blugi fara un pic de eleganta. Cate o data si la o nunta vezi lume imbracat ca la pescuit. Dar in rest si mie imi place mai mult moda olandeza care este pe gusturile mele. | |
|
| |
MICA Bleu
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 47 Localisation : Hoogezand Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Mar Noi 28, 2006 2:07 pm | |
| Magazinele sunt pline cu multe haine frumoase.Acum, unii se imbraca aiurea e alta poveste...tine de gustul fiecaruia. Ce sa-i faci ,daca uita se se privesca in oglinda inainte de a iesi din casa... | |
|
| |
MICA Bleu
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 47 Localisation : Hoogezand Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Mar Noi 28, 2006 2:08 pm | |
| Magazinele sunt pline cu multe haine frumoase.Acum, unii se imbraca aiurea e alta poveste...tine de gustul fiecaruia. Ce sa-i faci ,daca uita se se privesca in oglinda inainte de a iesi din casa... | |
|
| |
Sir Bleu
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 51 Localisation : B A N N E D Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Mar Noi 28, 2006 2:28 pm | |
| - sanziana a scris:
- Ce parere aveti despre moda olandeza, magazinele lor de imbracaminte etc.?
Voi ce faceti, fetelor? Reluati subiectele de pe Rombel sau Romanians.nl? Hehehe!!!! | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? Mar Noi 28, 2006 2:49 pm | |
| hahaha...asa se pare..dar te vad inarmat sa eliberezi alte teritorii de discutii...asa ca te rog...arata-ne calea! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum vi se poare moda olandeza? | |
| |
|
| |
| Cum vi se poare moda olandeza? | |
|