DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevarul asupra Kazakstanului

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
mishulyna
Junior
Junior
mishulyna

feminin
Numarul mesajelor : 65
Varsta : 62
Reputatie : 0
Puncte : 6539
Data de inscriere : 06/01/2007

Adevarul asupra Kazakstanului Empty
MesajSubiect: Re: Adevarul asupra Kazakstanului   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitimeJoi Feb 22, 2007 10:00 am

Daca imaginea Romaniei este adesea terfelita e doar vina politicienilor, ce-ar putea spune pentru a o reabilita?
Cui se datoreaza saracia din tara, ruina invatamantului romanesc, a sistemului sanitar (de care inaltii demnitari fug ca de necuratul ducandu-se sa se trateze in strainatate), disperarea pensionarilor ajunsi sa se imbranceasca pentru cel mai mic ajutor sau o reteta compensata care le permite sa-si duca zilele amarate...
Ce-ar mai putea spune in apararea imaginii Romaniei fie chiar si Ministrul (demisionar) de Externe care isi informeaza selectiv superiorii despre situatiile de criza, Presedintele sau Primul Ministru care se acuza reciproc la TV de primire de spagi constand in "valize cu bani"?
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

MesajSubiect: Re: Adevarul asupra Kazakstanului   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitimeJoi Feb 22, 2007 11:40 am

Imaginea unei tari nu este creata numai de realitatea zilnica, dar si de ...pr. De exemplu Grecia, desi este absolut tara unde as merge in vacanta oricand, nu este cu mult mai dezvoltata decat Romania. Iar in cate am inteles, si acolo sistemul sanitar, de invatamant si altele lasa de dorit. Ce vrei, sunt balcanici si ei. Insa, Grecia si-a creat o imagine "de vacanta". E drept sustinuta si de servicii bune si preturi mici...dar a lucrat la acest lucru vreo 30 de ani de zile.

Deci, dupa mine, una este realitatea si alta imaginea.... Imaginea o poti crea si apara, mai ales ca poame bune si rele sunt pste tot. Depinde de point of view!
Sus In jos
deklaas
Senior
Senior
deklaas

masculin
Numarul mesajelor : 148
Varsta : 30
Emploi : brainwasher
Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia.
Puncte : 6506
Data de inscriere : 30/01/2007

MesajSubiect: hai la vot !   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitimeVin Feb 23, 2007 11:08 am

doua secunde ! : Kazahstan chiar exista ??!? Shocked adica e o tara care apare pe harta ?
fir-ar sa fie ! eu am crezut ca-i un sat imaginar pe langa Constantza... in frumosul nostru Rumania-land.

am vazut ca voi va asteptati ca politicienii romani sa sara de popou in sus.
sa fim seriosi Laughing lol!

Stiti voi cat de repede trec cei 5 ani in care esti la putere ? pai daca te ocupi de maruntzishuri de genul asta (insulta la adresa tarii, etc) cand mai ai timp de furtishaguri, calatorii pe banii publici, constructii de vile, cumparat de masini si ceasuri scumpe, vizite la amante, cu cadouri platite tot din banii publici, poker cu prietenii dar nu pe bani, ci pe vile, hoteluri si statiuni turistice, obtinute tot din furtisaguri.
nici nu va puteti inchipui cat timp va pot ocupa toate aceste activitati cu adevarat importante. stiti voi, bietu' om cinstit - Adrian Nastasica - cat a muncit el ca sa-i tina ambasada romana din Beijing toate chinezariile si alte mobile pe care si le-a comandat pe-acolo ? pai va dati seama cat timp i-a luat sa rasfoiasca toate cataloagele din care sa-si aleaga rahaturile ?
sunteti cu adevarat rautaciosi ! cum puteti sa le cereti sa-si lase ei interesele personale care sunt singurele care conteaza, pentru a se ocupa de fleacurile astea neimportante de probleme nationale...

serios acum: cu politicieni ca ai nostri ni se va duce departe renumele de tara bananiera... mai citesc din cand in cand fitzuicile de "presa" romaneasca ce se vor impartziale.... ti se zguduie materia cenusie cand ii vezi de ce sunt in stare. sunt unii mai prosti ca puii de la Avicola. ai credea ca au fost facuti la betzie. Uitati-va numai la dragul nostru "senator" Ion Iliescu si la fratele lui de cruce Adrian Nastase. astia cred ca vorbesc in rusa intre ei si canta "am cravata mea, sunt pionier" prin toaletele Senatului. Sa mai vorbim despre taica Vadim care-o ia pe aratura cam de 4 ori pe zi ? Sau despre Tariceanu care are un singur scop in viata: sa fie prim-ministru chiar daca nimeni nu il vrea (cred ca asa-si incepe fiecare discurs: "daca voi nu ma vreti, eu va vreu !")
Avem pentru prima oara in istoria postdecembrista un presedinte cu COJONES. asa, cu privirea stramba, cu paharu'-n mana pe la Golden Blitz, petrecaretz foc si cu chef de dansat pe mese pe la petreceri, ca orice marinar care se respecta, le-a cam distras atentia de la furaciuni celor cateva mii de PSD-isti care-si asteapta randul la ciolan (pentru ca asa spera ei - sa ajunga la putere la urmatoarele alegeri hi hi hi poate se scoala bunica din groapa sa-i voteze si eventual Grivei, dac-o fi in toane bune sa se duca la vot).

spunea un scriitor francez: "in spatele fiecarei mari averi sta o faradelege." sa fie asta explicatia bogatiei multor politicieni romani si ai lingailor lor dar si a altor categorii de lupi paznici la stana ?

Nu-i de mirare ca suntem toti atat de mandri ca suntem romani si ne e drag sa ne prezentam in fata strainilor: "buna ! stii, eu sunt roman."
Cu asa reprezentare pe plan extern.... nu-i de mirare ca ajung toti pe youtube.com sau pe alte site-uri cu comicarii.

Spor la vot ! Adevarul asupra Kazakstanului Icon_jokercolor

Julian DeKlaas

(am uitat sa ma prezint: sunt patriot convins. sunt gelos pe cel care-a pus Romania pe ebay pentru ca a avut ideea inaintea mea)
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

MesajSubiect: Re: Adevarul asupra Kazakstanului   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitimeVin Feb 23, 2007 11:44 am

bine ca nu ne inchipuim noi ce inseamna sa fi 4-5 ani la putere, ca poti tu...dar noi macar stiam ca kazachstanul e o tara reala ;)
Sus In jos
deklaas
Senior
Senior
deklaas

masculin
Numarul mesajelor : 148
Varsta : 30
Emploi : brainwasher
Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia.
Puncte : 6506
Data de inscriere : 30/01/2007

MesajSubiect: hi hi   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitimeVin Feb 23, 2007 12:03 pm

Neptu, tu stii mai bine, esti mai in varsta.
cand oi creste si eu, poate-o sa stiu.

Julian DeKlaas
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevarul asupra Kazakstanului   Adevarul asupra Kazakstanului Icon_minitime

Sus In jos

Adevarul asupra Kazakstanului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ADEVARUL LUI PAISIE - SISTEMUL MONDIAL IN DISTRUGERE A OMULUI CONTEMPORAN...
» Adevarul despre magia alba
» Adevarul despre Eminescu (continuare)
» Adevarul despre Eminescu (Atentie!Continua)
» Miscarea de dreapta, extremism sau manipulare ordinara si asa zisa Miscare Virtuala Dacia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente