doua secunde ! : Kazahstan chiar exista ??!?
adica e o tara care apare pe harta ?
fir-ar sa fie ! eu am crezut ca-i un sat imaginar pe langa Constantza... in frumosul nostru Rumania-land.
am vazut ca voi va asteptati ca politicienii romani sa sara de popou in sus.
sa fim seriosi
Stiti voi cat de repede trec cei 5 ani in care esti la putere ? pai daca te ocupi de maruntzishuri de genul asta (insulta la adresa tarii, etc) cand mai ai timp de furtishaguri, calatorii pe banii publici, constructii de vile, cumparat de masini si ceasuri scumpe, vizite la amante, cu cadouri platite tot din banii publici, poker cu prietenii dar nu pe bani, ci pe vile, hoteluri si statiuni turistice, obtinute tot din furtisaguri.
nici nu va puteti inchipui cat timp va pot ocupa toate aceste activitati cu adevarat importante. stiti voi, bietu' om cinstit - Adrian Nastasica - cat a muncit el ca sa-i tina ambasada romana din Beijing toate chinezariile si alte mobile pe care si le-a comandat pe-acolo ? pai va dati seama cat timp i-a luat sa rasfoiasca toate cataloagele din care sa-si aleaga rahaturile ?
sunteti cu adevarat rautaciosi ! cum puteti sa le cereti sa-si lase ei interesele personale care sunt singurele care conteaza, pentru a se ocupa de fleacurile astea neimportante de probleme nationale...
serios acum: cu politicieni ca ai nostri ni se va duce departe renumele de tara bananiera... mai citesc din cand in cand fitzuicile de "presa" romaneasca ce se vor impartziale.... ti se zguduie materia cenusie cand ii vezi de ce sunt in stare. sunt unii mai prosti ca puii de la Avicola. ai credea ca au fost facuti la betzie. Uitati-va numai la dragul nostru "senator" Ion Iliescu si la fratele lui de cruce Adrian Nastase. astia cred ca vorbesc in rusa intre ei si canta "am cravata mea, sunt pionier" prin toaletele Senatului. Sa mai vorbim despre taica Vadim care-o ia pe aratura cam de 4 ori pe zi ? Sau despre Tariceanu care are un singur scop in viata: sa fie prim-ministru chiar daca nimeni nu il vrea (cred ca asa-si incepe fiecare discurs: "daca voi nu ma vreti, eu va vreu !")
Avem pentru prima oara in istoria postdecembrista un presedinte cu COJONES. asa, cu privirea stramba, cu paharu'-n mana pe la Golden Blitz, petrecaretz foc si cu chef de dansat pe mese pe la petreceri, ca orice marinar care se respecta, le-a cam distras atentia de la furaciuni celor cateva mii de PSD-isti care-si asteapta randul la ciolan (pentru ca asa spera ei - sa ajunga la putere la urmatoarele alegeri hi hi hi poate se scoala bunica din groapa sa-i voteze si eventual Grivei, dac-o fi in toane bune sa se duca la vot).
spunea un scriitor francez: "in spatele fiecarei mari averi sta o faradelege." sa fie asta explicatia bogatiei multor politicieni romani si ai lingailor lor dar si a altor categorii de lupi paznici la stana ?
Nu-i de mirare ca suntem toti atat de mandri ca suntem romani si ne e drag sa ne prezentam in fata strainilor: "buna ! stii, eu sunt roman."
Cu asa reprezentare pe plan extern.... nu-i de mirare ca ajung toti pe youtube.com sau pe alte site-uri cu comicarii.
Spor la vot !
Julian DeKlaas
(am uitat sa ma prezint: sunt patriot convins. sunt gelos pe cel care-a pus Romania pe ebay pentru ca a avut ideea inaintea mea)