avocatulstagiar Bleu
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 45 Localisation : timisoara Reputatie : 0 Puncte : 6089 Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: buna ziua tuturora Mar Mai 13, 2008 11:41 pm | |
| tin sa va anunt ca am creat un forum,ceea ce inseamna ca astept din partea voastra sugestii si reclamatii pentru o dezvoltare eficienta a sa va multumesc WestAd.MyForum.ro | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: buna ziua tuturora Mier Mai 14, 2008 8:16 am | |
| In primul rand linkul este gresit, el ar trebui sa fie: www.WestAd.MyForum.ro si eu iti doresc succes cu noul forum. Daca tot ne-ai intrebat parerea despre el, inca nu putem sa ne-o formulam cu precizie deoarece nu stim ce vrei sa faci exact din el si cum va evolua acesta. Totusi daca permiti o remarca, la singurul articol postat pina acum, pe forum, este o reclama la un sit care nu prea stiu ce are de-a face cu avocatura sau domeniu juridic si care, in cazul in care vrei sa faci ceva serios, iti cam strica "firma". Curios din fire pe Net (dar nu si in viata de zi cu zi) am dat si eu clik pe situl ala si am vazut ca la unele domnisoare de p'acolo, nu prea li se vad oki, dar asta-i problema lor sa prezinte ce au mai frumos. In rest sa auzim de bine | |
|