Mesaj trimis de Marian/Liége cu aceasta constatare f utila si buna de stiut:
Am intrat acum cateva zile pe site-ul lor sa vad cat costa biletele pana la Bucuresti (cu plecare de pe aeroportul cel mai apropiat de Belgia, si anume Dortmund)
Am fost foarte surprins cand, dupa ce am facut o comparatie intre pretul pentru 2 bilete adulti-Bucuresti/Dortmund si retur si Dortmund/Bucuresti si retur (in aceleasi zile si in aceleasi conditii), am vazut ca exista o diferenta care poate depasi 300€ !!!.
Daca iei 2 bilete dus/intors cu plecare din Bucuresti, te costa de exemplu 416€. In aceleasi zile, daca iei 2 bilete dus/intors cu plecare din Dortmund, te costa 99€ !!!
Si asta se poate verifica pa site , la toate zborurile ( a lua in calcul zborurile cele mai ieftine).
De ce oare, plecand din Bucuresti platesti mult mai mult pt aceeasi companie? (asta este valabil si pt zborurile dus "simplu".
Numai bine
PS. De cateva ori am trimis-o pe fiica-mea si cu TAROM-ul. Acolo, cam aceeasi chestie bizara: daca cumparam biletele la Bruxelles, i se facea reducere de 50%. Daca le cumparam din Bucuresti, trebuia sa platim 100% !!!