DIROBENELU DIROBENELU |
|
| good day, ladies and gentlemen ! | |
|
+6Alex Sfinta Vineri Neptuna Admin sanziana deklaas 10 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6506 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: yummy-yum ! Joi Feb 15, 2007 5:41 pm | |
| didi, sa ne tii la curent cu gratarul planificat la Kraainem. eu salivez deja.... Julian DeKlaas | |
| | | Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: good day, ladies and gentlemen ! Joi Feb 15, 2007 10:02 pm | |
| vreau si eu la gratar! cand, iar in iunie? (sa nu fie in ultimul weekend ca avem 2 nunti atunci)? anul trecut nu am avut curajul sa vin, nu cunostema pe nimeni pe atunci ;-)...si dupa mi-a parut rau cand am auzit ca a fost fain... | |
| | | deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6506 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: hi hi Dum Feb 18, 2007 1:42 am | |
| uite ce-a ajuns prezentarea mea: bataie pe fripturi si in furculite, intre diverse bucatarii... unde se depun plangerile scrise si nescrise + acatistele ? Julian DeKlaas | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: good day, ladies and gentlemen ! Vin Mar 02, 2007 10:11 pm | |
| - deklaas a scris:
- uite ce-a ajuns prezentarea mea: bataie pe fripturi si in furculite, intre diverse bucatarii...
unde se depun plangerile scrise si nescrise acatistele ? Julian DeKlaas faci o cerere cu dop si o depui la mine | |
| | | deklaas Senior
| Subiect: hi hi Sam Mar 03, 2007 11:01 am | |
| in sticla de sampanie, PLINA ?
Julian DeKlaas | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: good day, ladies and gentlemen ! | |
| |
| | | | good day, ladies and gentlemen ! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|