Gavi... Junior
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 69 Localisation : Buftea-Ilfov Emploi : Inginer energetic Reputatie : 3 Puncte : 4653 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Gând pentru mama, versuri Constantin Gavrilescu Lun Mar 04, 2013 6:53 pm | |
| De câte ori măicuță la tine mă gândesc, mă prinde dimineața și-ncerc să-mi definesc, cum ai făcut tu viața să-ți fie minunată, și clipa fericită să vină deîndată? Ce strategie mamă, ce farmec ai de placi? Cum viața-ți nu-i o dramă, pe toți tu îi atragi? Și cum de poți tu oare pe toți să îi subjugi? Spune-mi misterul care te face să-i învingi. Cum te ridici tu oare și cum tu te cobori, când stai cu fiecare de vorbă uneori? Te rog să-mi dai tărie, ca tine vreau să fiu, să-mi umplu-n bucurie cugetul meu cel viu. De multe ori măicuță la tine mă gîndesc, știu că ești necăjită, dar sincer te iubesc. Poate că soarta vieții n-a fost așa de bună, și-n anii tinereții a vrut să mă răpună. Dar uite-acum năravul departe s-a tot dus, nu mai fac pe grozavul, mândria mi-a apus. Și azi aș vrea mămică, trezit din visul meu, să vezi cum mă ridică voința ta mereu. Cu păr bălai și ochii frumoși ca niște stele, obraji ca două rodii, m-ai scos din doruri grele. Vorbind cu voce-ți calmă m-ai dojenit mereu, să îmi schimbi a mea karmă slujind pe Dumnezeu. Și îmi spuneai mămică să merg pe drumul drept, căci viața-ți se ridică de-nveți, și ești deștept. De câte ori măicuță la tine mă gândesc, de drag că mi-ai dat viață îți spun că te iubesc. | |
|