sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Iarna e zână frumoasă, versuri Constantin Gavrilescu Sam Dec 29, 2012 12:43 am | |
| Din văzduh omăt frumos Ca-ntr-un vis în derulare, Lin se-așterne dar vânjos Într-un strat moale și mare. E ca-n basmul cel citit, Și văzut cu ochii minții, De suflet va fi simțit, Tot mereu de-alungul vieții. Din văzduh se cerne iară Staraturi, straturi de fulgi vii, De cu zori și până-n seară, Și-apoi Doamne, să te ții... Toate-s troienite iară, Un feeric peisaj, Dar nu pentru prima oară, Am venit la vernisaj. Iarna e zână frumoasă Ca un vis plăcut, dar rece, Copiilor nu le pasă Când la joacă s-or întrece. (Constantin Gavrilescu) | |
|
Gavi... Junior
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 69 Localisation : Buftea-Ilfov Emploi : Inginer energetic Reputatie : 3 Puncte : 4653 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Iarna e zână frumoasă, versuri Constantin Gavrilescu Vin Feb 01, 2013 6:01 pm | |
| Cât încă iarna n-a trecut și focu-n șemineu sclipește, Te rog primește un sărut și dragoste-mi de poveste. Mulțumesc frumos și felicitări Jenifer. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Iarna e zână frumoasă, versuri Constantin Gavrilescu Vin Feb 01, 2013 6:04 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iarna e zână frumoasă, versuri Constantin Gavrilescu | |
| |
|