Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7459 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: ANUNT SIT DIROBENELU Lun Oct 22, 2012 9:07 am | |
| Dupa cum observati situl www.dirobenelu.com si-a schimbat putin infatisarea si asta datorita faptului ca am uitat ca o parte din imaginile forumului au fost gazduite pe acelasi hosing www.belgianul.com deci odata cu disparitia acelui sit si imaginile au devenit inaccesibile. Inca odata, este vina mea si am sa caut sa remediez aceasta problema in cel mai scurt timp. Pana atunci www.dirobenelu.com este accesibil si functional atata ca au disparut niste icoane cu care erati obisnuiti. Mersi pentru intelegerea dumneavoastra Admin Dirobenelu
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Oct 26, 2012 12:34 pm, editata de 1 ori | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7459 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: ANUNT SIT DIROBENELU Vin Oct 26, 2012 12:32 pm | |
| - Admin a scris:
- Dupa cum observati situl www.dirobenelu.com si-a schimbat putin infatisarea si asta datorita faptului ca am uitat ca o parte din imaginile forumului au fost gazduite pe acelasi hosing www.belgianul.com deci odata cu disparitia acelui sit si imaginile au devenit inaccesibile.
Inca odata, este vina mea si am sa caut sa remediez aceasta problema in cel mai scurt timp. Pana atunci www.dirobenelu.com este accesibil si functional atata ca au disparut niste icoane cu care erati obisnuiti. Mersi pentru intelegerea dumneavoastra Admin Dirobenelu Pentru moment cam asa va arata noul sit www.dirobenelu.com Daca sunt obiectii sau doleante va rog sa va manifestati aici si voi tine cont de acestea. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7406 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: ANUNT SIT DIROBENELU Vin Oct 26, 2012 5:57 pm | |
| - Admin a scris:
- Admin a scris:
- Dupa cum observati situl www.dirobenelu.com si-a schimbat putin infatisarea si asta datorita faptului ca am uitat ca o parte din imaginile forumului au fost gazduite pe acelasi hosing www.belgianul.com deci odata cu disparitia acelui sit si imaginile au devenit inaccesibile.
Inca odata, este vina mea si am sa caut sa remediez aceasta problema in cel mai scurt timp. Pana atunci www.dirobenelu.com este accesibil si functional atata ca au disparut niste icoane cu care erati obisnuiti. Mersi pentru intelegerea dumneavoastra Admin Dirobenelu Pentru moment cam asa va arata noul sit www.dirobenelu.com Daca sunt obiectii sau doleante va rog sa va manifestati aici si voi tine cont de acestea. Mie personal îmi place foarte mult. Este complet, complex și foarte elegant. Culorile sunt bine alese, și foarte odihnitoare. Este o plăcere să navighezi pe acest sit. Mulțumesc Admin. Am fost plăcut surprinsă și impresionată de frumusețea sit-ului. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ANUNT SIT DIROBENELU | |
| |
|