Subiect: Visele sunt vise, versuri Constantin Gavrilescu Vin Oct 19, 2012 1:34 am
Da. Visele sunt vise... Din noapte vin și-n noapte pleacă, Nu toate sunt însă frumoase... Cum oare Doamne să ne placă?
De pe tărâmuri neumblate Ne-aduce vântul uneori furtună, Ce ne răstoană-n nopțile deșarte, Din care suferință-o să rămână.
Căci are și norocul un sfârșit... Dacă prin viață treci și n-ai iubit, Rămâne-n urmă visul ne dorit În toamna amintirilor, la asfințit.
Totul în viață este trecător... Făr’ de speranță, fără visul cel de taină, Este păcat să treci prin viață fără dor, Căci doamna cea cernită te va lua sub haină. .(Constantin Gavrilescu - 09.02.2011)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Joi Noi 01, 2012 5:34 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Visele sunt vise, versuri Constantin Gavrilescu Mier Oct 24, 2012 5:22 pm
Iubire de toamnă Ea vine pe nepusă masă n-alege gândul, ci culege pe fata ce-mi va fi mireasă unde amorul... este rege.
Cu sufletul plin de iubire și împăcat cu visul sorții, cu dragoste de împlinire ca viu să fie sensul vieții. Mulțumesc mult și frumos, fi binecuvântată!
Subiect: Re: Visele sunt vise, versuri Constantin Gavrilescu Mier Oct 24, 2012 7:10 pm
Gavi... a scris:
Iubire de toamnă Ea vine pe nepusă masă n-alege gândul, ci culege pe fata ce-mi va fi mireasă unde amorul... este rege.
Cu sufletul plin de iubire și împăcat cu visul sorții, cu dragoste de împlinire ca viu să fie sensul vieții. Mulțumesc mult și frumos, fi binecuvântată!
Trăim ca să iubim sau ca să găsim acea iubire care ne poate întregii. Însă iubirea nu vine atunci când te aștepți, ci când nu te gândești la ea, spune o vorbă din bătrâni.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Visele sunt vise, versuri Constantin Gavrilescu