Subiect: Eu tot sunt vinovat, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 04, 2012 10:13 am
De m-ai iertat, să știi că nu e bine. Nu-mi merit soarta, nu sunt împăcat. Nu-mi merit șansa de a-mi mai rămâne... Păcatul săvârșit, nu este de iertat.
Nu am știut că dragostea rănește, Părerile de rău n-ajută la nimic, Că ți-am greșit, nu e doar o poveste, De timpul trece, păcatul nu-i mai mic.
De m-ai iertat, și vrei ca să mai stai Cu mine, chiar dacă drumu-am rătăcit, Tu crezi că merit șansă să-mi mai dai? Rămâne-mi-vei alături pe drum la infinit?
De ce lăsăm noi valul să ne tot ducă-n larg? Nu-ți merit eu iertarea, nu meriți tu durerea, De ce pierdem busola, și nu avem catarg ? Mai bine lăsăm viața s-aducă vindecarea.
De ți-am greșit, să știi că-mi merit soarta, Iubirea este fructul de multe ori oprit, Am săvârșit păcatul, iubirea-i înșelată, Iertarea dacă vine... eu tot sunt vinovat. (Constantin Gavrilescu - 31 august 2004)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mier Feb 20, 2013 10:23 am, editata de 1 ori