Subiect: Re: Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu Sam Sept 01, 2012 8:09 am
Cât de frumos ai transformat versurile în acest clip superb, mulțumiri și felicitări Jenifer Când sufletul va înflori din nou voi fi acolo unde cerul, va-ntoarce din eter ecou de-a împleti iarăși amorul.
Subiect: Re: Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu Lun Sept 03, 2012 11:17 am
Gavi... a scris:
Cât de frumos ai transformat versurile în acest clip superb, mulțumiri și felicitări Jenifer Când sufletul va înflori din nou voi fi acolo unde cerul, va-ntoarce din eter ecou de-a împleti iarăși amorul.
Mulțumesc mult Gavi. Îmi place cum scri. Multă sensibilitate și profunzime.
Subiect: Re: Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu Lun Oct 29, 2012 7:01 pm
Dragă Jenifer, sensibilitatea mea, sensibilitatea mea... dar la tine cum se numește minunea astrală a sufletului tău care a găsit combinația muzicală potrivită?
Subiect: Re: Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu Mar Oct 30, 2012 12:10 pm
Gavi... a scris:
Dragă Jenifer, sensibilitatea mea, sensibilitatea mea... dar la tine cum se numește minunea astrală a sufletului tău care a găsit combinația muzicală potrivită?
Mulțumesc Gavi. Eu încerc să armonizez poeziile cu muzică și imagini, care să scoată în veloare frumusețea lor.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu
Când sufletul va înflori, versuri Constantin Gavrilescu