Subiect: Frământări, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 25, 2012 2:04 am
Nu mă potolesc. Sunt un vulcan încins, pregătit să erup, cu ploaia de esențe din ceea ce gândesc, să ating orizontul în zare, cu mâinile minții din el să rup, să pot păstra minuscule semințe. Nu mă potolesc, până nu depozitez din orizont măcar un grăunte de infinit, din finitul mare ce se vede. Cu ochii minții îl privesc, cât voi trăi pe acest pământ spre el mă duc, și vreau a fi iubit ... sper, orizontul a mă crede.. (Constantin Gavrilescu - 23.08.2012)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mier Feb 20, 2013 10:08 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Frământări, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 25, 2012 11:09 am
Gavi... a scris:
Ce oare pot a spune mai mult decat frumos, frumos ai realizat framantarile mele. Iti multumesc prieten drag.
Versurile tale sunt atât de frumoase și de profunde, încât merită puse în valoare, și citite de cât mai mulți oameni. Week-end fericit alături de cei dragi!
Subiect: Re: Frământări, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 25, 2012 11:22 am
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Ce oare pot a spune mai mult decat frumos, frumos ai realizat framantarile mele. Iti multumesc prieten drag.
Versurile tale sunt atât de frumoase și de profunde, încât merită puse în valoare, și citite de cât mai mulți oameni. Week-end fericit alături de cei dragi!
Subiect: Re: Frământări, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 25, 2012 11:25 am
Gavi... a scris:
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Mulțumesc frumos Jenifer și ție o sâmbătă faină.
Și eu îți mulțumesc.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Frământări, versuri Constantin Gavrilescu