Subiect: Să n-aveți teamă de-a iubi, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 18, 2012 11:57 pm
Vă las să pribegiți prin stele S-alegeți calea pentru vise, În nopți, să croșetați dantele, Din ițe de amor să faceți plase.
Să împletiți din dragoste povești Cu Feți frumoși, Ilene Cosânzene, Pe bolta cerului să vă plimbați, Să prindă cheag iubirea care vine.
Vă las imaginația să zburde Când cerul nopții este făr'de nori, Luceafărul și Luna pot doar vede Cum liberi sunt ai dragostei fiori.
Să n-aveți teamă de-a iubi. Pe cer sunt îngeri ce vă ocrotesc, Atunci când Luna doarme liniștit, În răsăritul zilei, asta ei doresc.
Vă las să pribegiți prin stele, Indiferent de calea ce-ați ales, Și chiar de dorurile-s grele, Să nu uitați de-amorul ce-ați cules.
Răsune-n noaptea care vine Cântul iubirii care a rămas, Regina nopții ne va spune Tumultul dragostei, în fiecare ceas. (Constantin Gavrilescu - 01.10.2011)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mier Feb 20, 2013 10:10 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Să n-aveți teamă de-a iubi, versuri Constantin Gavrilescu Dum Aug 19, 2012 4:30 pm
Gavi... a scris:
Superbă realizare Jenifer pentru o duminică binecuvântată. Mulțumesc frumos, frumos
Doamne ajută! Dintre sutele de poezii scrise de tine pe care le-am citit, aceasta mi-a plăcut cel mai mult. Îți doresc o săptămână cu multe realizări și bucurii!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Să n-aveți teamă de-a iubi, versuri Constantin Gavrilescu
Să n-aveți teamă de-a iubi, versuri Constantin Gavrilescu