Subiect: Re: Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu Dum Iul 22, 2012 11:24 pm
Gavi... a scris:
Multumesc Jenifer pentru minunata realizare.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să realizez acest clip, poezia fiind foarte frumoasă. Acest lucru se poate observa din cât de multe vizionări a avut pe site-urile unde a fost postat.
Subiect: Re: Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 18, 2012 6:36 am
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Mi-a făcut o deosebită plăcere să realizez acest clip, poezia fiind foarte frumoasă. Acest lucru se poate observa din cât de multe vizionări a avut pe site-urile unde a fost postat.
Trebuie să recunosc, așa este, realizarea ta redă superb fascinația mării.
Subiect: Re: Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu Sam Aug 18, 2012 8:34 am
Gavi... a scris:
sfantul_calinic a scris:
Gavi... a scris:
Trebuie să recunosc, așa este, realizarea ta redă superb fascinația mării.
Subiect: Re: Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu Lun Iun 10, 2013 8:16 am
Gavi... a scris:
Dacă valu-ar povesti cât de mult aștept eu marea, Jenifer acum vei ști, cât de mare... mi-e iubirea. Un clip care-mi răscolește inima.
Că tu ești îndrăgostit de-o faleză liniștită, unde valul sparge-n van stropi de mare risipită, știe azi o lume toată, nu mai este un secret, vei ajunge înc-o dată briza să-i-o simți în piept.
Știi cum se zice. "Dacă vrei... poți"! Poți să ajungi și anul acesta în concediu acolo. Totul este să te hotărăști.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu
Dacă valu-ar povesti, versuri Constantin Gavrilescu