DIROBENELU DIROBENELU |
|
| vreau un bebe | |
| | Autor | Mesaj |
---|
blandu anca
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localisation : kapellen Reputatie : 0 Puncte : 4543 Data de inscriere : 19/06/2012
| Subiect: vreau un bebe Mar Iun 19, 2012 10:45 am | |
| buna ziua, am ajuns si eu pe meleagurile astea de 2 luni.muncesc intr o casa de batrani,urmeaza si sotul meu sa vina incoa cam intr o luna.ma intereseaza cam in cat timp pot ramane insarcinata de cand am venit,stie cineva? astept raspunsurile voastre. va poop o zi frumoasa | |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| | | | blandu anca
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localisation : kapellen Reputatie : 0 Puncte : 4543 Data de inscriere : 19/06/2012
| Subiect: Re: vreau un bebe Mar Iun 19, 2012 8:32 pm | |
| da ma..bine ca esti tu destept si stii limba romana...cama sta i treaba..avea dreptate cine zicea ca dintre toti romanii sunt cei mai rai peste tot...sa ti bagi raspunsul in c**...
| |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: vreau un bebe Mier Iun 20, 2012 8:52 pm | |
| mai fatuca (as fi vrut sa-ti spun "mna blandu" dar nu prea esti "blanda") hai sa-ti explic mai pe intelese: prima parte : - Citat :
- buna ziua, am ajuns si eu pe meleagurile astea de 2 luni.muncesc intr o casa de batrani,urmeaza si sotul meu sa vina incoa cam intr o luna
am inteles-o si iti spun bine-ai venit! si ai grije sa fi "blanda" cu mosii aia p'acolo, ca le sare tandara repede si reclama, dar la partea doua: - Citat :
- ma intereseaza cam in cat timp pot ramane insarcinata de cand am venit,stie cineva?
il bagi in ceata si pe cel mai mare ganditor... pai de unde sa stim noi cand "pui tu de mamaliga, dupa ce-ai venit aici?" ... sau poate nu asta doreai sa aflii te referi la ce drepturi ai daca nasti aici? sau?... daca vrei un raspuns corect, trebuie sa-ti formulezi intrebarea clar sa intelegem si noi astia mai neluminati ce doresti sa stii cu adevarat, dar daca ne-ai scris o ghicitoare, atunci iti marturisesc ca; nu cunosc raspunsul si demult nu am mai ras asa | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: vreau un bebe Joi Iun 28, 2012 1:30 am | |
| - Alex a scris:
- mai fatuca (as fi vrut sa-ti spun "mna blandu" dar nu prea esti "blanda")
hai sa-ti explic mai pe intelese: prima parte : - Citat :
- buna ziua, am ajuns si eu pe meleagurile astea de 2 luni.muncesc intr o casa de batrani,urmeaza si sotul meu sa vina incoa cam intr o luna
am inteles-o si iti spun bine-ai venit! si ai grije sa fi "blanda" cu mosii aia p'acolo, ca le sare tandara repede si reclama, dar la partea doua: - Citat :
- ma intereseaza cam in cat timp pot ramane insarcinata de cand am venit,stie cineva?
il bagi in ceata si pe cel mai mare ganditor... pai de unde sa stim noi cand "pui tu de mamaliga, dupa ce-ai venit aici?" ... sau poate nu asta doreai sa aflii te referi la ce drepturi ai daca nasti aici? sau?... daca vrei un raspuns corect, trebuie sa-ti formulezi intrebarea clar sa intelegem si noi astia mai neluminati ce doresti sa stii cu adevarat, dar daca ne-ai scris o ghicitoare, atunci iti marturisesc ca; nu cunosc raspunsul si demult nu am mai ras asa Alex dragule, am râs cu lacrimi. Mare-i grădina lui Dumnezeu! Te pup. Toate cele bune! | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: vreau un bebe Mar Iul 03, 2012 7:11 am | |
| - blandu anca a scris:
- buna ziua, am ajuns si eu pe meleagurile astea de 2 luni.muncesc intr o casa de batrani,urmeaza si sotul meu sa vina incoa cam intr o luna.ma intereseaza cam in cat timp pot ramane insarcinata de cand am venit,stie cineva?
astept raspunsurile voastre. va poop o zi frumoasa Avand in vedere ca sotul va veni intr-o luna aici si daca nu folosesti anticonceptionale, poti ramane direct insarcinata, nu vad rostul intrebarii? Nu inteleg de ce-i intrebi pe altii in cat timp poti sa ramai gravida, fiecare femeie are sistemul hormonal diferit, unele raman si cand folosesc anticonceptionale, iar altele nu raman deloc, desi nu le folosesc! Este o situatie diferita de la persoana la persoana si numai tu poti sti acest lucru. Oricum in teorie nu poti ramane insarcinata inainte de venirea sotului, dar in practica da.. succes! | |
| | | metaldog
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 54 Localisation : sint job-in-t-goor Reputatie : 0 Puncte : 4471 Data de inscriere : 04/09/2012
| Subiect: Re: vreau un bebe Dum Sept 16, 2012 11:49 pm | |
| ...imi cer scuze ca intervin, desi nu e treaba mea, dar e o chestie tipic „ romaneasca” sa jignesti pe cineva care incearca sa te ajute atunci cand ceri un sfat! In Belgia insa ar trebui sa fim mai „civilizati” si sa fim mai politicosi, cred ca in primul rand ar fi trebuit sa cititi mai multe dintre postarile pe acest site, d-na Blandu si astfel ati fi aflat ca acest Domn Alex este unul dintre oamenii carora chiar le pasa de ceilalti si care, desi pare flegmatic este in stare sa dea sfaturi bune celor care cer sfaturi! Nu are nevoie de ajutorul meu in a-l apara, insa dumneata ai nevoie de ajutorul celor trei care ti-au facut cinstea de a-ti raspunde! Citeste mai multe, informeaza-te si ai grija ca nu cumva ceea ce spui sa poata fi folosit impotriva dumitale (la tribunal) ptr ca ai sanse mari cu un caracter atat de impulsiv (aici in Belgia) sa fii data in judecata! ...asta e un sfat gratuit de care nu ai nevoie si pe care imi rezerv dreptul de a-l retrage...(nu vreau sa-l folosesc in acelasi scop...) | |
| | | Alex Master
| | | | metaldog
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 54 Localisation : sint job-in-t-goor Reputatie : 0 Puncte : 4471 Data de inscriere : 04/09/2012
| Subiect: Re: vreau un bebe Mier Sept 19, 2012 9:43 pm | |
| Respectele mele, Domnule! le meritati! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: vreau un bebe | |
| |
| | | | vreau un bebe | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |