DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevar sau exagerare?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

Adevar sau exagerare? Empty
MesajSubiect: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 10:06 am

Am citit un comentariu care m-a cutremurat!
Era un interviu cu printul Nicolae, nepotul regelui Mihai, in Londra si cineva a scris urmatoarele:

PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA

AM FOST ARESTAT FARA PROBE,AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.

CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747

Eu voi verifica daca a fost intr-adevar asa, deoarece si-a dat si numarul de telefon, iar daca este adevarat, voi incerca sa-l ajut cumva!
Nu-mi pot imagina, ca nu s-a schimbat nimic si ca oamenii sunt tratati la fel, ca pe vremea lui Ceausescu!
Daca asculti programele de tv. ti se pare ca democratia isi spune cuvantul, chiar este mai multa libertate de opinii decat in Olanda, dar daca un om de ""rand"" face acelasi lucru, se pare ca
nu este valabila aceasta ""democratie""!
Deci teoria nu se aplica in practica , cum ar fi normal! Shocked
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
colonelu02

masculin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 37
Reputatie : 0
Puncte : 6113
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 10:55 pm

eu sunt din deva....si stiu ca colonelu cozma ii in politie politia ....
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 9:54 am

Multumesc pentru informatie! Cool
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
bic
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 98
Puncte : 6124
Data de inscriere : 29/02/2008

MesajSubiect: Re: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 1:57 pm

colonelu02 a scris:
eu sunt din deva....si stiu ca colonelu cozma ii in politie politia ....

dupa nik Embarassed cred ca stii rîs
Sus In jos
colonelu02

masculin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 37
Puncte : 6113
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 7:30 pm

Smile) beri
Sus In jos
urmasul

Numarul mesajelor : 2
Puncte : 6109
Data de inscriere : 02/03/2008

MesajSubiect: VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL SI DE PROCEDURA PENALA DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA   Adevar sau exagerare? Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 10:41 am

lol! DACA VRETI SA-L SPRIJINITI PE VILI RUPA DIN HUNEDOARA,SINGURUL LUPTATOR CU ADEVARAT PENTRU DRPTURILE OMULUI DIN HUNEDOARA,FACETI UN FILM DESPRE CAZUL LUI,SA AFLE ISTORIA HUNEDOAREI CA ESTE UN LUPTATOR INPOTRIVA SECURITATI,COMUNISMULUI,ABUZULUI FACUT DE OAMENII LEGII CARE O INCALCA CU BUNA STIITA.ASTIA SANT ADEVARATII INFRACTORI,POLITISTI,PROCURORII SI JUDECATORII CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNASTIINTA IN CAZUL MEU SI DACA AU BUNUL SIMT SI RESPECT AR PUTEA CEL PUTIN SA DEA UN RASPUNS LA ACUZATIILE CARE LE ADUC ,DE TORTURA,PRIVARE DE LIBERTATE ILEGALA,AMENINTARE CU MOARTEA SI TALHARIE,DAR EU VA POT DA SI NUME.

INTR-UN STAT DEMOCRAT CU UN REGIM COMUNIST ESTE GREU SA TE LUPTI CU SECURITATEA.
URMASUL
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevar sau exagerare?   Adevar sau exagerare? Icon_minitime

Sus In jos

Adevar sau exagerare?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» POJII

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente