liliana dubleschi
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 0 Puncte : 4855 Data de inscriere : 25/08/2011
| Subiect: permis de munca Joi Aug 25, 2011 7:41 pm | |
| abia am ajuns in belgia si nu stiu ce trebuie sa fac sa obtin permis de munca din cate am inteles angajatorul trebuie sa ceara pt mine outoritatilor permis de munca B dar peste tot unde am fost sa caut de munca toti intreaba daca am acte in belgia si permis de munca si nu ma angajeaza nimeni fara. nu inteleg nimic nu gasesti de munca daca nu ai permis de munca si nu ai permis de munca daca nu muncesti. poate cineva sa-mi explice cum sta treaba.simt ca o iau razna multumesc | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: permis de munca Lun Aug 29, 2011 2:43 pm | |
| - liliana dubleschi a scris:
- abia am ajuns in belgia si nu stiu ce trebuie sa fac sa obtin permis de munca
din cate am inteles angajatorul trebuie sa ceara pt mine outoritatilor permis de munca B dar peste tot unde am fost sa caut de munca toti intreaba daca am acte in belgia si permis de munca si nu ma angajeaza nimeni fara. nu inteleg nimic nu gasesti de munca daca nu ai permis de munca si nu ai permis de munca daca nu muncesti. poate cineva sa-mi explice cum sta treaba.simt ca o iau razna multumesc ai inteles f bine, trebuie sa gasesti un angajator care sa-ti ceara permis de munca. e cam un fel de cerc vicios de care ti-ai dat si tu seama f repede. totusi nu dispera si cauta un angajator care sa faca acest gest pt tine. succes! | |
|