sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Vacanta in Ibiza Joi Aug 25, 2011 9:43 am | |
| M-am intors alaltaieri seara, dupa o saptamana de vacanta in Ibiza. Am fost cu fiica mea si doua prietene de-ale ei. A fost frumos,cald, am mancat peste si creveti proaspeti, m-am bronzat si m-am distrat. Marea era limpede si destul de calda, hotelul avea piscina, dar ne duceam mai des la mare, care nu era departe. In discoteci erau DJ renumiti ca Tiesto, Armin van Buuren,David Guetta dar si preturile erau foarte ridicate. Fiica mea si prietenele ei au iesit de 2 ori , platind numai intrarea 40 de euro, fara consumatie. Am fost si eu la o petrecere la Blue Marlin, pe plaja, fara intrare, dar in cele cateva ore petrecute acolo, tot am cheltuit 25 de euro. Este adevarat ca am baut si un coctail care costa 14 euro, dar a meritat! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Foarte multi turisti italieni, englezi, olandezi si cativa romani. Magazine deosebite, yahturi, lume eleganta, masini scumpe etc.etc. Ibiza, the place to be! https://youtu.be/uOB7fVy7oJ0 | |
|