DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Intrebrae legata de emigrarea in Olanda

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
avram

masculin
Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 0
Puncte : 4952
Data de inscriere : 07/05/2011

Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Empty
MesajSubiect: Intrebrae legata de emigrarea in Olanda   Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 10:22 am

Buna,
Am obtinut un contract de munca in Olanda si urmeaza sa plec acolo impreuna cu sotia, care pentru moment nu are un loc de munca.
In Romania, tocmai a fost "disponibilizata" si ar trebui sa isi depuna actele pentru somaj.
Intrebarea mea este urmatoarea: In cazul in care in urmatoarea perioada ar ramane insarcinata, dar nu si-ar gasi un loc de munca intre timp, ce ar trebui sa fac pentru a nu avea probleme cu asigurarile sociale? In Austria stiu ca ar trebui sa o "inregistrez" pe asigurarea mea si nu ar fi probleme. Este valida aceasta optiune si pentru Olanda?
Multumesc anticipat.
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Intrebrae legata de emigrarea in Olanda   Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 9:07 am

In principiu cred ca este aceeasi reglementare si-n Olanda, dar nu stiu sigur. As putea sa ma interesez la asigurarea mea.
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
avram

masculin
Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 0
Puncte : 4952
Data de inscriere : 07/05/2011

MesajSubiect: Re: Intrebrae legata de emigrarea in Olanda   Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 6:57 am

Multumesc mult.

In cazul in care poti afla mai multe detalii legate de aceasta problema, ma poti anunta si pe mine te rgo? Smile
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Intrebrae legata de emigrarea in Olanda   Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 6:14 pm

Am intrebat si mi-au spus ca o poti lua pe sotie pe asigurarea ta, dar trebuie sa completezi un formular pe care-l ceri de la ei. Eu sunt la Menzis, nu cred ca alte asigurari au reglementari diferite!
Succes!
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebrae legata de emigrarea in Olanda   Intrebrae legata de emigrarea in Olanda Icon_minitime

Sus In jos

Intrebrae legata de emigrarea in Olanda
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» TRANSPORT, Mutari Romania-Olanda / Olanda-Romania
» INFORMATII UTILE OLANDA
» Ziua nationala a Romaniei, sarbatorita cu fast in Belgia
» Medicina in Olanda!
» Cum se poate munci in Olanda

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: INFORMATII UTILE-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente