rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: ADEVĂR SAU EROARE? Vin Apr 08, 2011 9:57 pm | |
| E-o zi frumoasă astăzi și câtă încântare, dar este trist românul, speranța lui îl doare! Flămânzi îi sunt copiii, nevasta-i revoltată, durerea-i sapă riduri, cum sapă-n piatră-o daltă!
V-ați adunat la sfat cu toți, în mare taină, ca să-i furați și leul ce-l mai avea în haină, dar voi flămânzi besmetici, uitați că-n a lui viață românul simplu rabdă și rabdă, dar învață!
Jefuitori de țară e tagma voastră slută, putere nu mai are pe sfânt ca să-l corupă. Trezitu-sa românul, sătul e de minciună, e timpul ca puterea minciunii să apună!
Să părăsiți senatul unde-ați făcut păcate, să vă spălați rușinea, doar dacă se mai poate. Trezitu-sa românul din somnul lui prea greu, el, care-n viața asta a fost doar scav mereu.
Românii și-au dat mâna și fug spre farisei, la zid îi pun acum, pe hoți și pe mișei! Cei ce-au furat, ne fură și-ultimul dumicat, plăteasc'acum cu-averea, cu viața-al lor păcat!
Vreau doar atât s-arăt, tristețe și mânie, condeiul meu va scrie, cât va putea să scrie. Nu voi uita vreodată că-s simplu muritor, slujit-am adevărul, slujindu-l vreau să mor.
Aminte să ne aducem de cei ce nu mai sunt, în sfânt pământul țării ei și-au găsit mormânt. Slujit-au adevărul cu sacru legământ. E jertfa lor eroare, sau doar o boare-n vânt?
rodica cernea
Ultima editare efectuata de catre rodica cernea in Mar Mai 10, 2011 6:03 pm, editata de 1 ori | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: ADEVĂR SAU EROARE? Vin Apr 08, 2011 10:57 pm | |
| "...Românii-și vor da mâna fugind spre farisei, la zid vor pune-acum, pe hoți și pe mișei! Cei ce-au furat, ne fură, un ultim dumicat, plăteasc-acum, cu-averea, cu viața-al lor păcat!..."Suntem un popor bun, blând și răbdător, dar și aprig la mânie. Nu am dus niciodată războaie de cucerire, dar am știut să ne apărăm țara la nevoie. Noi nu suntem urmașii Romei ci dacii puri, viteji și buni. Felicitări Rodica pentru poezie! Excepțională. | |
|
tgeorgescu Junior
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 51 Localisation : Zwolle Emploi : somer Reputatie : 0 Puncte : 6296 Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: ADEVĂR SAU EROARE? Vin Apr 08, 2011 11:12 pm | |
| "Nu suntem urmasii Romei" e propaganda antiromaneasca. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: ADEVĂR SAU EROARE? Dum Apr 10, 2011 12:52 am | |
| - tgeorgescu a scris:
- "Nu suntem urmasii Romei" e propaganda antiromaneasca.
Legiunea romană care a ocupat Dacia era de origine siriană. Verifică. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ADEVĂR SAU EROARE? | |
| |
|