AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: caut fundatie Vin Dec 17, 2010 11:06 am | |
| [b] Buna dragii mei! In speranta ca aveti mai multe informati legate de asta, va intreb: Cunoasteti numele vreunei fundatii ce-si desfasoara activitatea in olanda? Ma refer aici la o fundatie pentru copii. O doamna are saci cu jucarii si jocuri pentru copii, multe nefolosite, zice ea. Acum, eu din pacate nu stiu nici o fundatie si ce e mai grav nu am timp sa merg sa le duc. Poate ma ajutati in vreun fel. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: caut fundatie Sam Dec 18, 2010 9:59 pm | |
| - AL-RAISA a scris:
- [b] Buna dragii mei!
In speranta ca aveti mai multe informati legate de asta, va intreb: Cunoasteti numele vreunei fundatii ce-si desfasoara activitatea in olanda? Ma refer aici la o fundatie pentru copii. O doamna are saci cu jucarii si jocuri pentru copii, multe nefolosite, zice ea. Acum, eu din pacate nu stiu nici o fundatie si ce e mai grav nu am timp sa merg sa le duc. Poate ma ajutati in vreun fel. Bună seara! Fundația înființată de mine se numește Sfântul Ierarh Calinic. Sustinem și ajutăm copii și tineri orfani și din familii cu situație materială precară. În 10 ani de activitate, cu ajutorul sponsorilor și donatorilor, am desfășurat multe programe de sprijin material și de stopare a riscului de abandon școlar. În prezent avem cca 3000 de copii. Ne-ar fi de mare folos să ne ajuți. Îți voi scrie adresa și telefonul meu. Mulțumesc anticipat. Cu prețuire, Eugenia Enescu | |
|