Paul21
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 0 Puncte : 4901 Data de inscriere : 14/07/2011
| Subiect: CAUT DE MUNCA Joi Iul 14, 2011 9:58 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Paul21 in Mar Noi 14, 2017 10:21 am, editata de 1 ori | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7460 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: CAUT DE MUNCA Joi Iul 14, 2011 6:52 pm | |
| - Paul21 a scris:
- Buna ziua.Ma numesc Paul si din intamplare cautandu-mi un loc de munca am dat peste acest site. iMI PARE BINE SA VA UNOSC.cAUT SI EU UN LOC DE MUNCA,pe domeniul meu:tinichigiu-auto.Specific ca sunt din Romania,care e o tara ff frumoasa,dar care nu are cum sa ma tina aici,caci nu este de munca.Sunt nevoit sa caut in afara ei,desi o sa-mi fie ff greu.Am o familie de intretinut,suntem 4 guri care au multe nevoi.Am 2 fetite adorabile,carora nu le pot oferi nimic,caci nu am servici,si imi este greu cand imi cer si nu le pot da.DACA STIE CINE UN POST DE TINICHIGIU-AUTO,VA IMPLOR CONTACTATI-MA.aM DEPUS NNNN c.v.-URI IN TARA SI NIMIC,poate cu ajutorul vostru imi voi gasi ceva.Datele mele de contact:0727121102-Paul
e trist sa auzi asa ceva dar din pacate asta-i realitatea, uneori chiar si aici in Belgia. singurul lucru cu care te pot ajuta eu este un sfat: este aici in Bruxelles un român care are un garaj de caroserie (poate or fi mai multi dar nu-i cunosc eu), pe nume Gabi cu care ai putea lua legatura si sa-i explici care este situatia ta si ce vrei sa faci. cunoscandu-l a fi un om de treaba, poate te poate ajuta sa te ia la el sau macar sa te indrume in vre-un fel. situl lui este: http://www.newcargabriel.com/ unde gasesti coordonatele de contact ale lui. succes | |
|