| Propunere pt activitate de inceput de an | |
|
+4emigrant Sfinta Vineri Neptuna Admin 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Propunere pt activitate de inceput de an Lun Ian 08, 2007 11:31 am | |
| Dragi Dirobenelisti, Dupa cum observati, comunitatea noastra incepe sa prinda contur, chiar daca nu ne putem lauda la ora actuala cu un numar mare de membrii, macar suntem o mana de oameni care ne respectam intre noi si incercam sa facem ceva impreuna pt binele nostru si al celorlalti romani care se vor stabilii pe aici in urmatoarea perioada. Deoarece nu am fost niciodata adeptul virtualului absolut, doresc sa va propun daca doriti si sunteti disponibili, sa incercam sa ne intalnim o data pe luna, la o locatie pe care am sa o stabilim ulterior, in raport cu dificultatea distantelor care ne separa,(si am sa o facem alternativ in belgia si olanda, pina ni se vor alatura si membrii din luxemburg si vor propune si ei o locatie) ca in acest mod sa putem face cunostinta unii cu altii si sa incercam sa transpunem prieteniile noastre virtuale pe taramul realului. Deoarece perioada vacantei de iarna a trecut, dar ne trebuie putin timp de "respiro", as propune o data la sfarsitul lunii ianuarie sau eventual inceputul lunii februarie, pentru aceasta activitate, iar cum gazda trebuie sa fie cel care invita, as propune ca prima data sa se desfasoare in Belgia. Astept pt inceput parerile voastre cu privire la aceasta activitate, iar apoi in raport cu persoanele interesate, vom incerca sa gasim o data convenabila pt majoritatea dintre noi, deoarece de locatia din belgia ma ocup personal, evident cu buna stinta a voastra si daca nu se ofera o alta contra oferta mai avantajoasa. Astept opinii si pareri.
Ultima editare efectuata de catre in Dum Mar 18, 2007 1:52 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Mar Ian 09, 2007 12:44 pm | |
| Idea este foarte buna Adminule. Insa nu stiu cat de fezalbila deocamdata. O data pe luna este destul de des, si nu toata luema o sa poata, fiind totusi o distanta de parcurs iar viata fiecaruia incarcata de resonsabilitati, servicii etc.. Dar, pe viitor sunt singru sa va fi o intalnire lunara dorita de multi. Poate ca ar fi bine sa organisam o prima intalnire, sa facem priam cunostinta, si de acolo vom vedea cum vor parcurge lucrurile. Te-ai oferit deja, dar daca ai nevoie de ajutor pentru organizare, sunt prezenta! | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Joi Ian 11, 2007 1:59 am | |
| un singur lucru va rog: sa fie intr-o zi de vineri! ;) | |
|
| |
emigrant Senior
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 46 Reputatie : 0 Puncte : 6590 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Vin Ian 12, 2007 3:59 am | |
| sunt pentru aceasta initiativa a adminului | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Vin Ian 23, 2009 11:07 pm | |
| - Admin a scris:
- Dragi Dirobenelisti,
Dupa cum observati, comunitatea noastra incepe sa prinda contur, chiar daca nu ne putem lauda la ora actuala cu un numar mare de membrii, macar suntem o mana de oameni care ne respectam intre noi si incercam sa facem ceva impreuna pt binele nostru si al celorlalti romani care se vor stabilii pe aici in urmatoarea perioada.
Cu siguranta se vor stabili mai multi utilizatori in perioada urmatoare . Si cu sigunrata comunitatea noastra va prinde mai mult contur . Asta datorita dvs tuturor de pe acest forum | |
|
| |
simcroitoru33
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 0 Puncte : 5781 Data de inscriere : 24/01/2009
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Sam Ian 24, 2009 7:41 pm | |
| Se pot discuta si ale subiecte, facand exceptie la cele prezentate, si mult mai profunde, care tin de cazuri reale de coruptie intr-o tara care se crede capitala europeana? [quote="angelarusu"] - Admin a scris:
- Dragi Dirobenelisti,
Dupa cum observati, comunitatea noastra incepe sa prinda contur, chiar daca nu ne putem lauda la ora actuala cu un numar mare de membrii, macar suntem o mana de oameni care ne respectam intre noi si incercam sa facem ceva impreuna pt binele nostru si al celorlalti romani care se vor stabilii pe aici in urmatoarea perioada.
[/quot Cu siguranta se vor stabili mai multi utilizatori in perioada urmatoare . Si cu sigunrata comunitatea noastra va prinde mai mult contur . Asta datorita dvs tuturor de pe acest forum | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Sam Ian 24, 2009 7:59 pm | |
| - simcroitoru33 a scris:
- Se pot discuta si ale subiecte, facand exceptie la cele prezentate, si mult mai profunde, care tin de cazuri reale de coruptie intr-o tara care se crede capitala europeana?
Bun venit! Acest sit a fost si va ramane LIBER, unde fiecare are dreptul sa-si expuna parerea sa, indiferent de domeniul abordat. Totusi libertatea noastra se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti, in consecinta toate mesajele care nu contravin legislatiei, sunt bine venite. | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Sam Ian 24, 2009 8:14 pm | |
| - simcroitoru33 a scris:
- Se pot discuta si ale subiecte, facand exceptie la cele prezentate, si mult mai profunde, care tin de cazuri reale de coruptie intr-o tara care se crede capitala europeana?
Noi, atunci cand am intrat in comunitatea "DIROBENELU", am batut frumos la usa, am facut cunostinta cu membrii acesteia, ne-am orientat asupra libertatii de exprimare, si...ne-am imprietenit. Bine ai venit! Respecta | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| |
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Dum Ian 25, 2009 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Vin Mar 27, 2009 4:04 pm | |
| | |
|
| |
angelarusu Expert
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Vin Mar 27, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an Vin Mar 27, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere pt activitate de inceput de an | |
| |
|
| |
| Propunere pt activitate de inceput de an | |
|