DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

iubire ,, interzisa " :((

In jos 
AutorMesaj
sweet girl

feminin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 28
Reputatie : 0
Puncte : 5277
Data de inscriere : 15/06/2010

iubire ,, interzisa " :(( Empty
MesajSubiect: iubire ,, interzisa " :((   iubire ,, interzisa " :(( Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 2:32 pm

buna tuturor !!! Very Happy Smile sunt o fata de doar 13 ani (desi mai am 3 luni si fac 14)
cred ca cel m,ai bn e sa trec direct la subiect ...
inainte cu 3 saptamani sa se sfarseasca scoala am auzit o veste mare : eram seara...stateam la pc pe mess...si o colega mi-a zis ca unui coleg din clasa mea ii plac ede mn nu mi-a venit sa cred Shocked scratch affraid deoarece eram colegi de 2 ani si se purta cu mine doar ca o colega de clasa si ca o prietea (amici)...apoi pana in ziua urmatoare ..cand am mers la scoala au aflat cred ca jumatate din toti copii de la scoala.......si a cam durat cateva zile ..asa...treceam unul pe langa altul...si pana la urma m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui (iubita) l-am cam tinut 2 saptamani pt ca nu stiam dak sa accept sau nu......si pana la urma am acceptat....
baiatul e frumos ,amuzant,nu prea stralucit la carte ...dar nici printre prosti
si a cam inceput sa imi placa si mie cat de cat de el....
eu i-am spus doar lui mama ....si mama a spus ca sa nu cumva sa devenim un cuplu....insa i-am mai spus ca se tine dupa mine....
si pana la urma ...chiar dak si mie mi s-a paru cam ciudat.....am acceotat sa fiu prietena lui chiar acm la sfarsitul anului cand nu ne mai vedem Crying or Very sad Crying or Very sad si stam cam la 10 km distanta unul de altul....
si o veste si mai mare pe care am primit-o ..: lui ii placea de mn de un an....
acum suntem inpreuna love love love si nu stim decat eu si el
insa as vrea sa afle si parintii mei ...dar nu cred ca m-ar lasa.... pale pale pale
tata nici macar nu stie ca baiatul ala se tinea dupa mine....
iar mama...stie ca el se tot tine dupa mine....
voi ce credeti ca ar trebui sa fac???? love love Cool
Sus In jos

iubire ,, interzisa " :((
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vis de iubire
» IUBIRE ?
» IUBIRE
» IUBIRE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: CATALOGUL-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente