EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Acupunctura si homeopatie forum Joi Mar 11, 2010 2:09 pm | |
| Forum discutii despre acupunctura si homeopatie . Eficienta acestor tratamente in bolile cronice .
Nu era rau sa aveti o sectiune despre medicina . E o sugestie fara suparare . | |
|
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Acupunctura si homeopatie forum - Relatia medic pacient Joi Mar 11, 2010 2:13 pm | |
| Netul a devenit un mijloc excelent de comunicare . Uite aici o sectiune ce incurajeaza dialogul dintre medic si pacient . http://acpunctura.forumgratuit.ro/informatii-despre-medicii-din-provincie-judete-f41/relatia-medic-pacient-prin-forum-t312.htm | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Acupunctura si homeopatie forum Lun Mar 22, 2010 1:54 am | |
| - EFORIE a scris:
- Forum discutii despre acupunctura si homeopatie . Eficienta acestor tratamente in bolile cronice .
Nu era rau sa aveti o sectiune despre medicina . E o sugestie fara suparare . Ai dreptate @EFORIE. Ar fi fost foarte bine in primul rand pentru oamenii care acceseaza acest sit, iar situl ar fi devenit si mai util, fiind unul pus in slujba omului. Poate totusi vei reveni, si bun cum esti, sa te ocupi de acest forum atat de necesar pentru oamenii suferinzi. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Acupunctura si homeopatie forum Lun Mar 22, 2010 7:36 am | |
| - sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
- Forum discutii despre acupunctura si homeopatie . Eficienta acestor tratamente in bolile cronice .
Nu era rau sa aveti o sectiune despre medicina . E o sugestie fara suparare . Ai dreptate @EFORIE. Ar fi fost foarte bine in primul rand pentru oamenii care acceseaza acest sit, iar situl ar fi devenit si mai util, fiind unul pus in slujba omului. Poate totusi vei reveni, si bun cum esti, sa te ocupi de acest forum atat de necesar pentru oamenii suferinzi. Eu nu am nimic impotriva sa deschidem o rubrica noua, dar numai daca cineva promite sa se ocupe de aceasta. cred ca va dati seama ca nu putem crea rubrici noi si apoi scriem un articol acolo si ramane asa. in concluzie cine vrea sa se ocupe personal si intr-un mod constant de un anumit subiect, eu pot crea o rubrica specifica, imediat. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Acupunctura si homeopatie forum Mar Mar 23, 2010 12:38 pm | |
| - Admin a scris:
- sfantul_calinic a scris:
- EFORIE a scris:
Nu era rau sa aveti o sectiune despre medicina . E o sugestie fara suparare . Ai dreptate @EFORIE. Ar fi fost foarte bine in primul rand pentru oamenii care acceseaza acest sit, iar situl ar fi devenit si mai util, fiind unul pus in slujba omului. Poate totusi vei reveni, si bun cum esti, sa te ocupi de acest forum atat de necesar pentru oamenii suferinzi. Eu nu am nimic impotriva sa deschidem o rubrica noua, dar numai daca cineva promite sa se ocupe de aceasta. cred ca va dati seama ca nu putem crea rubrici noi si apoi scriem un articol acolo si ramane asa. in concluzie cine vrea sa se ocupe personal si intr-un mod constant de un anumit subiect, eu pot crea o rubrica specifica, imediat. Admin, sa speram ca se va reîntoarce @EFORIE. El s-a suparat, pentru ce s-a intamplat de ziua Mihaelei, si pentru comentariile care s-au facut la postarile lui. Oricum este medic, si chiar daca nu ar fi, un pic de respect totusi ar fi meritat. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acupunctura si homeopatie forum | |
| |
|